Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαTo Cosmorama Travel γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του
Τουριστικά Γραφεία

To Cosmorama Travel γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του

Τα 20 χρόνια λειτουργία του γιόρτασε το Cosmorama Travel σε μια υπέροχη εκδήλωση.

Χθες Κυριακή ανήμερα των ‘γενεθλίων’ του, το τουριστικό γραφείο Cosmorama Travel γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του σε μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση στο Golf Prive στην Γλυφάδα. Εμφανώς συγκινημένοι οι τρεις ιδιοκτήτες του ο κ. Παναγιώτης Ηλιάδης, η κ. Μαρία Καββαδία, και η κ. Νένα Παπαδοπούλου υποδέχθηκαν φίλους και συνεργάτες για να σβήσουν όλοι μαζί την τεράστια τούρτα των 20 ετών.

Η κ. Μαρία Καββαδία δήλωσε στο TravelDailyNew με την ευκαιρία των 20 ετών λειτουργίας του Cosmorama Travel ότι “είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα σημερινά γενέθλια μας σε μια αγορά που αγαπάμε πάρα πολύ και παρά τις μεγάλες δυσκολίες των τελευταίων καιρών με την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε έχουμε αποζημιωθεί από το αποτέλεσμα. Κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε καλές και κακές στιγμές, ενώ θεωρώ ότι η καλύτερη στιγμή ήταν η απόφαση που πήραμε στις 16 Οκτωβρίου 2002 να ξεκινήσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των αεροπορικών εταιριών, συνεργάτες του γραφείου, φίλοι και όλοι οι υπάλληλοι του Cosmorama Travel από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024