Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΤουρισμός και Γαστρονομία στην Αλσατία – Δυναμική η ελληνική παρουσία
Εκθέσεις

Τουρισμός και Γαστρονομία στην Αλσατία – Δυναμική η ελληνική παρουσία

Η παρουσία του Yalos Tours στην τουριστική έκθεση FESTIVITAS

Δυναμική παρουσία είχε φέτος το γραφείο εισερχομένου τουρισμού Yalos Tours και ο Χρήστος Παναρέτου, που εξειδικεύεται στην γαλλόφωνη αγορά, στην έκθεση FESTIVITAS τουρισμός και γαστρονομία.

Στην ίδια έκθεση παρευρέθηκαν το επιμελητήριο Φθιώτιδας, το επιμελητήριο Εύβοιας, το επιμελητήριο της Βοιωτίας, το επιμελητήριο Φωκίδας και η ένωση ξενοδοχείων Εύβοιας.

Περίπου 20 παραγωγοί από τις διάφορες περιοχές, που συμμετείχαν, στόχευσαν στην προώθηση της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας, όσον αφορά τα προϊόντα και τις τουριστικές περιοχές, που φημίζονται για τα μαγευτικά τοπία και τις πολλαπλές δυνατότητες για εναλλακτικό τουρισμό.

Οι Γάλλοι επισκέπτες δοκίμασαν τα τοπικά προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών, όπως το μέλι, το λάδι, τις ελιές, το τυρί, τα αποξηραμένα σύκα, το καπνιστό ψάρι, τον τραχανά, τους κουραμπιέδες. Η ελληνική παρουσία, ενθουσίασε το σύνολο των Γάλλων επισκεπτών (περίπου 28.500), οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν τα προϊόντα της.

Παράλληλα, η καταξιωμένη Σεφ, Ντίνα Νικολάου, σε συνεργασία με τον Γάλλο συνεργάτη της Bernard Bringel, ετοίμασαν ένα ελληνικό μενού, βασισμένο στη gourmet κουζίνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024