Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTravellair Travel-Experience-Enjoy, το νέο εγχείρημα του Ομίλου Goldair στον κλάδο του τουρισμού
Τουριστικά γραφεία

Travellair Travel-Experience-Enjoy, το νέο εγχείρημα του Ομίλου Goldair στον κλάδο του τουρισμού

Το γραφείο παρέχει υπηρεσίες Corporate & Leisure, όπως κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, διαμονής (ξενοδοχεία, βίλες, καταλύματα μακροχρόνιας μίσθωσης), ακτοπλοϊκά εισιτήρια, υπηρεσίες μεταφοράς, Yachting, οργάνωση προσωποποιημένων δραστηριοτήτων, υπηρεσίες αεροδρομίου (Lounges, Meet & Greet κ.λπ.), υπηρεσίες απολεσθέντων αντικειμένων κ.ά.

Ο Όμιλος Goldair παρουσιάζει το νέο του εγχείρημα στον κλάδο του τουρισμού, την Travellair Travel-Experience-Enjoy. Η Travellair είναι ένα σύγχρονο ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει μια ευρεία γκάμα premium υπηρεσιών και βασίζεται στο τρίπτυχο Travel Experience Enjoy, με στόχο ο σχεδιασμός του ταξιδιού του εκάστοτε πελάτη να αποτελεί μια μοναδική εμπειρία.

Παρέχει υπηρεσίες Corporate & Leisure, όπως κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, διαμονής (ξενοδοχεία, βίλες, καταλύματα μακροχρόνιας μίσθωσης), ακτοπλοϊκά εισιτήρια, υπηρεσίες μεταφοράς, Yachting, οργάνωση προσωποποιημένων δραστηριοτήτων, υπηρεσίες αεροδρομίου (Lounges, Meet & Greet κ.λπ.), υπηρεσίες απολεσθέντων αντικειμένων κ.ά.

Εστιάζοντας στην προσωπική επαφή με τον πελάτη, όλη η ομάδα της Travellair είναι διαθέσιμη 24/7, δημιουργώντας σχέση εμπιστοσύνης και αίσθημα ασφάλειας.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι, καθώς μέσα στην πρωτοφανή αυτή κρίση του COVID-19 καταφέραμε, δουλεύοντας σκληρά, να δημιουργήσουμε και να επενδύσουμε. Το νέο αυτό εγχείρημα του Ομίλου Goldair έρχεται για να συμπληρώσει όλη την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε στον κλάδο του τουρισμού και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας να επισφραγίσουμε τη θέση μας στην τουριστική αγορά”, αναφέρει ο κ. Νίκος Σοφιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Travellair.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024