Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΤρίτη διεθνής “χρυσή” διάκριση για τη Vista Events
Meetings and Incentive Industry Awards

Τρίτη διεθνής “χρυσή” διάκριση για τη Vista Events

Για τρίτη συνεχή χρονιά η ελληνική εταιρεία Vista Events είναι η μεγάλη νικήτρια στα διεθνή βραβεία Meetings and Incentive Industry Awards, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο του “Καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού” […]

Για τρίτη συνεχή χρονιά η ελληνική εταιρεία Vista Events είναι η μεγάλη νικήτρια στα διεθνή βραβεία Meetings and<…> Incentive Industry Awards, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο του “Καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού” (Best Destination Management Company), συναγωνιζόμενη γραφεία απο όλο τον κόσμο.

Η λαμπρή τελετή της βράβευσης στην οποία παρευρέθηκαν πάνω απο 600 άτομα του χώρου, έγινε στις 23 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο, στο ξενοδοχείο Novotel. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στο συνεδριακό τουρισμό ψηφίζεται απο την ελίτ της παγκόσμιας βιομηχανίας τουρισμού για αυτήν την ύψιστη διάκριση.

Η εκδήλωση αυτή είναι ένα φιλανθρωπικό γκαλά τα έσοδα του οποίου διατείθονται στον παγκόσμιο φιλανθρωπικό οργανισμό Save the Children το οποίο είναι υπο την αιγίδα της Πριγκήπισσας Aννας της Αγγλίας.

Το βραβείο παρέδοσε ο Graham Frazer, Deputy Chairman της εταιρείας Grass Roots EvenCom στον Γενικό Δ/ντή της Vista Events, Πάνο Φραγκάκη ο οποίος και δήλωσε: Είμαι περήφανος που καταξιωμένοι διοργανωτές συνεδρίων της Μεγάλης Βρετανίας απένημαν στην εταιρεία μας για τρίτη συνεχή χρονιά το βραβείο αυτό. Η διάκριση αυτή είναι μία επιβράβευση των μέχρι τώρα προσπαθειών μας και παράλληλα μία δέσμευση για μία διαρκή βελτίωση στις παροχές υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024