Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΒράβευση της Manessis Travel για την πιστοποίηση ISO TUV Austria
Τουριστικά γραφεία

Βράβευση της Manessis Travel για την πιστοποίηση ISO TUV Austria

Η Manessis Travel ολοκλήρωσε επιτυχώς στα τέλη Φεβρουαρίου την πιστοποίησή της με ISO από την TUV Austria.

Από τα πιο σημαντικά εργαλεία της λειτουργίας μιας σύγχρονης εταιρείας είναι ασφαλώς και η πιστοποίησή του τρόπου λειτουργίας της. Ως προς αυτή την κατεύθυνση από το περασμένο φθινόπωρο, η Manessis Travel προχώρησε σε αυτό το βήμα, το οποίο και ολοκληρώθηκε επιτυχώς πρόσφατα – στα τέλη Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης της Manessis Travel για την πιστοποίησή της κατά ISO στις 12 Μαρτίου, o πρόεδρος της εταιρείας κ. Ανδρέας Μάνεσσης χαιρέτησε τονίζοντας ότι αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρεία, καθώς η Πιστοποίηση, έρχεται να αποδείξει πόσο υψηλή είναι η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Στη συνέχεια της βράβευσης ο κ. Μάνεσσης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν, με ιδιαίτερη αναφορά στον υπεύθυνο ποιότητας κ. Βασίλη Καρακώστα, που φρόντισε για την επιτυχία αυτή.

Με τη σειρά του ο κ. Καρακώστας τόνισε πως “η εταιρεία μας δεν είδε την πιστοποίηση ISO 9001/2008 ως ένα ακόμη σήμα ανάμεσα στα άλλα που έχει και ενώ θα μπορούσε να την αγοράσει, θέλησε να βελτιώσει και να οργανώσει καλύτερα τη λειτουργία της. Για το λόγο αυτό επέλεξε σύμβουλο με κατάρτιση και εμπειρία, καθώς και τον πλέον σοβαρό και αξιόλογο φορέα πιστοποίησης καθώς δε θέλαμε να λειτουργήσουμε  ως προς την κατεύθυνση του να ακολουθήσει η εταιρεία ένα ξένο ως προς αυτή μοντέλο λειτουργίας”.

Ο υπεύθυνος ποιότητας ευχαρίστησε και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Άγγελο Λάμπρου, για την στήριξη που παρείχε το διάστημα αυτό. Η εταιρεία, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απέκτησε ένα από τα πλέον σοβαρά “όπλα”, που, μαζί με τις άλλες ενέργειες που είναι σε εξέλιξη, είναι απαραίτητα για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Στη φωτογραφία, η εταιρεία Manessis Travel με όλα της τα στελέχη στη βράβευσή της για την πιστοποίηση με ISO από την TUV Austria Hellas.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024