Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΒράβευση του Atrium Platinum από τον βρετανικό T.O. Thomson στο πρόγραμμα 'A La Carte'
Διάκριση ξενοδοχείου

Βράβευση του Atrium Platinum από τον βρετανικό T.O. Thomson στο πρόγραμμα 'A La Carte'

Το Atrium Platinum βραβεύεται ανελλιπώς και από τις ιστοσελίδες αξιολόγησης υπηρεσιών TripAdvisor, HolidayCheck και Zoover.

Ένα ακόμη βραβείο προστέθηκε στη συλλογή του Atrium Platinum, έπειτα από βράβευση από τον τουριστικό οργανισμό της Βρετανίας, Thomson, στο πρόγραμμα “A La Carte”. Το ξενοδοχείο τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά. Το Atrium Platinum βραβεύεται ανελλιπώς και από τις ιστοσελίδες αξιολόγησης υπηρεσιών TripAdvisor, HolidayCheck και Zoover. Ειδικά από το Tripadvisor, βραβεύεται τα τελευταία 3 χρόνια με το βραβείο “Certificate of Excellence”.

Το Atrium Platinum ανήκει στην αλυσίδα Atrium Hotels ιδιοκτησίας των κ.κ. Χατζηκωνσταντίνου και Κωνσταντινίδη, με γενικό διευθυντή τον κ. Γεώργιο Ματσίγκο. Και τα τρία ξενοδοχεία είναι 5 αστέρων, πολυβραβευμένα, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών γι’αυτό βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδος, εξυπηρετώντας χιλιάδες πελάτες από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι στα Atrium Hotels στν Ρόδο ότι οι πελάτες διαμένουν στα ξενοδοχεία με πρωινό, ώστε να δίδεται η δυνατότητα επιλογής σίτισης εντός, αλλά και εκτός των ξενοδοχείων, με αποτέλεσμα όλοι οι πελάτες να κυκλοφορούν σε ολόκληρο το νησί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024