Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size

Διαφημιστείτε

Μόλις κάνατε μια σωστή κίνηση !

Ναι, η διαφήμιση στo TravelDailyNews Greece & Cyprus αποτελεί πραγματικά μια πολύ καλή  ευκαιρία να επικοινωνηθεί ευρύτατα το μήνυμα σας στους επαγγελματίες του τουρισμού καθώς αποτελεί σημείο αναφοράς εδώ και 15 χρόνια!
Με 13.000 εγγεγραμμένους παραλήπτες (που λαμβάνουν το καθημερινό newsletter μας) και 35.000-50.000 διαφορετικούς επισκέπτες τον μήνα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αποτελεί την καλύτερη πλατφόρμα για προβολή!!!

Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας TravelDailyNews Greece & Cyprus

Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται η γεωγραφική κατανομή των επισκεπτών μας όπου είναι φανερό ότι οι αναγνώστες μας προέρχονται από όλη την Ελλάδα, με μεγαλύτερα ποσοστά βέβαια στα τουριστικά κέντρα (δεν εμφανίζονται εδώ η Κύπρος και οι άλλες χώρες, καθώς μας διαβάζουν και πολλοί Έλληνες του εξωτερικού).

Αναγνωσιμότητα του TravelDailyNews ανα πόλη Ελλάδας

Ενώ τέλος μπορείτε στο παρακάτω γράφημα να δείτε και την ιδιότητα των εγγεγραμμένων αναγνωστών που λαμβάνουν το καθημερινό μας newsletter.

Αναγνώστες του TravelDailyNews ανα κατηγορία

Αν θέλετε λοιπόν να προβληθείτε με λογικό κόστος στους επαγγελματίες, κάντε την επόμενη σωστή κίνηση και επικοινωνήστε μαζί μας !

Πάνος Φωτιάδης
Δ/ντής Πωλήσεων & Marketing
Travel Media Applications

Τηλ: 210 9374050

Email: [email protected]

Share |
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top