Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΦορείςΈμφαση στο περιβάλλον από την World Travel Market ’99

Έμφαση στο περιβάλλον από την World Travel Market ’99

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM ’99. Έμφαση στο περιβάλλον έδωσε και φέτος η έκθεση World Travel Market-WTM με την διοργάνωση του σεμιναρίου ‘Seminar on Green Earth & Environment’. Το σεμινάριο οργανώθηκε από την Ένωση […]

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM '99. Έμφαση στο περιβάλλον έδωσε και φέτος η έκθεση World Travel Market-WTM<.> με την διοργάνωση<...> του σεμιναρίου 'Seminar on Green Earth & Environment'. Το σεμινάριο οργανώθηκε από την Ένωση Τουριστικών Συντακτών του Ειρηνικού και σε συνεργασία με την Reed Travel Exhibitions.
Ο κ. Joseph A. McInerney διευθυντής της PATA, Pacific Asia Travel Association, ανέφερε ότι το περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό για την αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού για την οποία η PATA έχει εργασθεί για περίπου 50 χρόνια. Από τους πρωταρχικούς σκοπούς της ΡΑΤΑ το 1952 ήταν η ανάπτυξη του τουρισμού πάντα κάτω από ορισμένους περιορισμούς που αφορούσαν στο περιβάλλον".
Ομιλητές ήταν ο κ. Bob Collier πρόεδρος της Green Globe, ο κ. Sunder Advani πρόεδρος των ξενοδοχείων Ramada στο Mumbai, ο κ. John Percy αντιπρόεδρος γραφείου συνεδρίων και επισκεπτών των καταρρακτών του Νιαγάρα, και ο κ. Μ. Ρ. Bezbaruah γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού της Ινδίας και πρόεδρος της ΡΑΤΑ 2002.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024