Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςHSBC και WWF για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος στις πληγείσες περιοχές

HSBC και WWF για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος στις πληγείσες περιοχές

Μια σειρά ενεργειών που στοχεύουν στο σχεδιασμό για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος στις πληγείσες περιοχές της Ελλάδας, προστατεύοντας και διατηρώντας τη λεπτή ισορροπία «φύση – άνθρωπος», εστιάζοντας στις περιοχέςσπάνιας βιοποικιλότητας, […]

Μια σειρά ενεργειών που στοχεύουν στο σχεδιασμό για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος στις πληγείσες περιοχές της Ελλάδας, προστατεύοντας και διατηρώντας τη λεπτή ισορροπία «φύση – άνθρωπος», εστιάζοντας στις περιοχές<...>σπάνιας βιοποικιλότητας, υποστηρίζει η HSBC Ελλάδας σε συνεργασία με τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό «WWF Ελλάς».

Μέσω του δικτύου της, η HSBC στέλνει ένα μήνυμα-πρόσκληση στις χώρες εκείνες που διαθέτουν ισχυρή παρουσία της Ελληνικής κοινότητας της διασποράς, όπως οι Η.Π.Α., Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειες αποκατάστασης των καταστροφών.

Παράλληλα, η HSBC Ελλάδας συντόνισε το άνοιγμα παγκόσμιου λογαριασμού βοηθείας, προσκαλώντας, κατά πρώτο λόγο τους ελληνικής καταγωγής πελάτες, αλλά επίσης και την ευρύτερη κοινότητα των ανθρώπων με περιβαλλοντική ανησυχία και ευαισθησία να συμβάλλουν στην αποκατάσταση της περιβαλλοντικής καταστροφής με κατάθεση ποσού στον λογαριασμό από οποιοδήποτε δίκτυο οποιασδήποτε Τράπεζας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οι πόροι που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στον «WWF Ελλάς» για τον προγραμματισμό και την εκπόνηση μελλοντικών δράσεων.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Όμιλος HSBC συνεργάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο με τον WWF στο πρόγραμμα “HSBC Climate Partnership”, μια τεράστια προσπάθεια που στοχεύει στην εκτενή προστασία του περιβάλλοντος».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024