Τελευταία νέα
HomeΠεριβάλλονΦορείςΚαθαρισμοί παραλιών με σκοπό την καλύτερη

Καθαρισμοί παραλιών με σκοπό την καλύτερη

Η μη κερδοσκοπική οικολογική οργάνωση "ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ" διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή το πρωί στα πλαίσια του Eco Festival '99, καθαρισμό της παραλίας του Αλίμου στον οποίο συμμετείχαν οι φιναλίστ του […]

Η μη κερδοσκοπική οικολογική οργάνωση "ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ" διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή το πρωί στα πλαίσια του Eco Festival '99, καθαρισμό της παραλίας του Αλίμου στον οποίο συμμετείχαν οι φιναλίστ του διαγωνισμού Miss Παγκόσμιος Τουρισμός '99, μαζί με μέλη της οργάνωσης.
Ντυμένες με τα μπλουζάκια και τα καπελάκια της "ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ", 26 κοπέλες απ' όλο τον κόσμο φόρεσαν τα γάντια τους και μάζεψαν μέσα σε σακούλες χαρτιά, τενεκεδάκια και διάφορα άλλα σκουπίδια που, πρέπει να ομολογήσουμε, υπήρχαν διάσπαρτα σε μια παραλία που συνήθως απολαμβάνουν πολλοί λουόμενοι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος εντυπωσιάστηκε βλέποντας τις κοπέλες να καθαρίζουν και άρχισε να ζητάει γάντια και σακούλες για να βοηθήσει.
Η "ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ" πραγματοποίησε αυτή την εκδήλωση, με τη συμπαράσταση του πρακτορείου μοντέλων MODELS BY GROUP που έχει αναλάβει την διοργάνωση του Miss Tourism of the Planet, με στόχο να στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο για την ανάγκη να συμβάλλουμε όλοι στην προστασία του περιβάλλον<.>τος, αλλά κυρίως στην πανέμορφη χώρα μας την οποία πρέπει να διατηρήσουμε καθαρή ιδιαίτερα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο όπως είναι η τουριστική.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022