Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΤι έκανε και τι πρόκειται να κάνει η Ελλάδα-Καθαρή

Τι έκανε και τι πρόκειται να κάνει η Ελλάδα-Καθαρή

Τουρισμός χωρίς καθαρό περιβάλλον δεν νοείται. Η ‘Ελλάδα-Καθαρή’, η μη κερδοσκοπική και μη κυβερνητική οργάνωση για την προστασία του περιβάλλοντος, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε χθες αναφέρθηκε στις προσπάθειες της […]

Τουρισμός χωρίς καθαρό περιβάλλον δεν νοείται. Η 'Ελλάδα-Καθαρή', η μη κερδοσκοπική και μη κυβερνητική οργάνωση για την προστασία του περιβάλλοντος<...>, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε χθες αναφέρθηκε στις προσπάθειες της για ένα καλύτερο περιβάλλον και στα μελλοντικά της σχέδια.
Κατά το 1999, η 'Ελλάδα-Καθαρή<.>' μπήκε στο Internet, οργάνωσε το πρώτο Eco Festival στον Εθνικό Κήπο, και έκδωσε το περιοδικό "Ελλάδα-Καθαρή".
Επίσης, αναγνωρίστηκε από τον ΟΗΕ, ως μέλος του Mediterranean Action Plan, σύμφωνα με τις αρχές του Barcelona Convention, και κέρδισε την εκτίμηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, που τίμησε το περιοδικό της με ένα χαιρετιστήριο μήνυμα. Τέλος, με το πρόγραμμα της "Περιβάλλον χωρίς Σύνορα", ξεκίνησε συνεργασίες με οργανώσεις από όλη την Ευρώπη, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός κοινού πανευρωπαϊκού προγράμματος.
Όσο για το 2000, έχουν προγραμματιστεί δεντροφυτεύσεις σε συνεργασία με σχολεία, εταιρίες, και άλλους φορείς, και παρουσιάσεις οικολογικών τεχνολογιών. Επίσης, τον Μάρτιο του 2000 θα διοργανωθεί σεμινάριο με θέμα "Περιβαλλοντική Διαχείριση και Πρότυπο Ποιότητας Περιβάλλοντος ISO 14000 για Ξενοδοχειακές Μονάδες", και τον Απρίλιο συνέδριο για το περιβάλλον. Τον Μάιο είναι η παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος και η 'Ελλάδα-Καθαρή' θα διοργανώσει συναυλίες, Eco Conference, περιβαλλοντική εκπαίδευση, ενημερωτικό πρόγραμμα για παιδιά, έκθεση οικολογικού βιβλίου και άλλα.
Όλο το καλοκαίρι θα γίνουν καθαρισμοί θαλασσίων ακτών, ποταμιών, λιμνών, και δημοσίων κήπων. Τον Σεπτέμβριο, που είναι η παγκόσμια ημέρα καθαρισμού, θα γίνει πρόγραμμα ενημέρωσης στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, και την Πάτρα. Τον Δεκέμβριο η Ελλάδα-Καθαρή θα βραβεύσει της εταιρίες που συμπαραστάθηκαν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024