Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΗ σκυτάλη της Running Out of Time έφτασε στην Ελλάδα
Περιβάλλον

Η σκυτάλη της Running Out of Time έφτασε στην Ελλάδα

Η παγκόσμια σκυταλοδρομία Running Out of Time έφτασε στην Ελλάδα.

Χθες Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, η παγκόσμια σκυταλοδρομία Running Out of Time, που ξεκίνησε από τη Γλασκόβη της Σκωτίας στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας καθ’ οδόν προς το Sharm el-Sheikh στην Αίγυπτο, όπου θα πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή COP27, μεταξύ 6-18 Νοεμβρίου 2022.

Το αδιάκοπο ταξίδι της σκυτάλης στην Ελλάδα ξεκίνησε από τη Μεγάλη Πρέσπα, όπου ο κ. Νίκος Πέτρου, Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Foundation for Environmental Education – FEE) και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), που είναι το εθνικό μέλος του FEE, παρέλαβε τη σκυτάλη με το ηλιακό σκάφος του δήμου Πρεσπών.

Ο κος Πέτρου δήλωσε: “Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, από την αρχή της εβδομηντάχρονης ιστορίας της εφαρμόζει στην πράξη αυτό που ζητά το μήνυμα της Running Out of Time, παρέχοντας ποιοτική περιβαλλοντική εκπαίδευση, ενδυναμώνοντας τους νέους και στηρίζοντας τις συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα ως μόνο τρόπο να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες περιβαλλοντικές προκλήσεις. Η κλιματική εκπαίδευση θα δώσει σε όλους μας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες για να χτίσουμε βιώσιμες, κλιματικά ανθεκτικές και δίκαιες κοινότητες.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024