Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟ Όμιλος Διβάνη υπέγραψε την πιστοποίηση της UNESCO “Sustainable Travel Pledge”
Περιβάλλον

Ο Όμιλος Διβάνη υπέγραψε την πιστοποίηση της UNESCO “Sustainable Travel Pledge”

η πρώτη ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα που αποκτά την πιστοποίηση της UNESCO “Sustainable Travel Pledge”γίνεται ο Όμιλος Διβάνης.

Ο Όμιλος Διβάνη γίνεται η πρώτη ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα που αποκτά την πιστοποίηση της UNESCO “Sustainable Travel Pledge” για την προσπάθεια της για ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον, μέλλον.

Η πιστοποίηση UNESCO Sustainable Travel Pledge απαιτεί από τα μέλη της τουριστικής βιομηχανίας διεθνώς να εισαγάγουν συγκεκριμένα μέτρα για βιώσιμη ανάπτυξη σε 5 βασικούς πυλώνες:

  1. για το κοινωνικό σύνολο
  2. για εξοικονόμηση ενέργειας
  3. για εξοικονόμηση νερού
  4. για μείωση αποβλήτων
  5. για την εξάλειψη του πλαστικού μιας χρήσης

Ο Όμιλος Διβάνη υλοποιεί πολλές δράσεις που αποδεικνύουν την δέσμευσή του να συνεχίσει τις προσπάθειες για βιώσιμη ανάπτυξη και θετικές αλλαγές για τους μελλοντικούς ταξιδιώτες, γι’ αυτό και η πιστοποίηση της UNESCO έρχεται ως υψηλή αναγνώριση αυτού του έργου.

Η Κωνσταντίνα Διβάνη, Marketing & Operations Director του Ομίλου δήλωσε: “Αυτή η εξαιρετική διάκριση μας κάνει πολύ περήφανους και ενισχύει την δέσμευση μας να συνεχίσουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουμε χρόνια τώρα για ένα πιο φιλικό περιβάλλον.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024