Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμια16 πτήσεις τσάρτερ από το Katowice της Πολωνίας προς Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι
Αερομεταφορές

16 πτήσεις τσάρτερ από το Katowice της Πολωνίας προς Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι

Οι επιβάτες θα μπορούν να πετάξουν προς: Αθήνα, Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κω, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο. Δύο δρομολόγια θα διεκπεραιωθούν προς την Κύπρο (Λάρνακα, Πάφος).

Χθες, Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, ανακοινώθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Katowice Wojciech Korfanty της Πολωνίας το πρόγραμμα “Summer 2022“. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις αερομεταφορέων και ταξιδιωτικών πρακτορείων, το φετινό -τακτικό και τσάρτερ- δίκτυο θα επιτρέψει στους επιβάτες να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο του Katowice μέσω 111 δρομολογίων σε 90 αεροδρόμια σε 30 χώρες.

Ειδικά, το δίκτυο τσάρτερ στο αεροδρόμιο του Katowice το καλοκαίρι του 2022 θα αποτελείται από 61 δρομολόγια προς 19 χώρες. Οι περισσότερες συνδέσεις –16– θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το πολωνικό αεροδρόμιο θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν προς: Αθήνα, Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κω, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο.

Έντεκα δρομολόγια θα είναι διαθέσιμα προς την Ισπανία και συγκεκριμένα: Βαρκελώνη, Fuerteventura, Girona, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Palma de Mallorca, Malaga, Minorca και Tenerife.

Πέντε δρομολόγια (Hurghada, Marsa Alam, Marsa Matruh – νέα διαδρομή, Sharm El Sheikh, Taba) θα επιτρέψουν στους επιβάτες να πετούν προς την Αίγυπτο.

Τέσσερα δρομολόγια θα είναι διαθέσιμα τόσο προς την Τουρκία (Αττάλεια, Αλικαρνασσός, Dalaman, Σμύρνη) όσο και προς την Ιταλία (Catania, Lamezia Terme, Olbia και Palermo).

Δύο δρομολόγια θα διεκπεραιωθούν προς Κύπρο (Λάρνακα, Πάφος) και Τυνησία (Djerba, Enfidha, Monastyr).

Θα υπάρχουν δύο δρομολόγια προς Βουλγαρία (Burgas και Varna), Κροατία (Dubrovnik και Split) και Πορτογαλία (Faro και Madeira).

Τέλος, οι ακόλουθες χώρες θα είναι επίσης διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού: Αλβανία (Τίρανα), Βοσνία-Ερζεγοβίνη (Mostar – νέα διαδρομή), Μαυροβούνιο (Podgorica), Δομινικανή Δημοκρατία (Puerto Plata), Γεωργία (Kutaisi – νέα διαδρομή), Βόρεια Μακεδονία (Οχρίδα), Μαρόκο (Agadir), Μεξικό (Cancun) και Πράσινο Ακρωτήριο (Amilcar Cabral).

“Το φετινό καλοκαιρινό δίκτυο τσάρτερ τονίζει την ισχυρή θέση του αεροδρομίου του Katowice στον τομέα των ναυλωμένων πτήσεων. Αυτήν τη στιγμή βλέπουμε να εξυπηρετούμε περίπου 1,6 εκατ. επιβάτες σε πτήσεις τσάρτερ: είναι το 80% της κυκλοφορίας τσάρτερ που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της χρονιάς-ρεκόρ, του 2019, όταν διεκπεραιώθηκαν δύο εκατ. επιβάτες”, δήλωσε ο Artur Tomasik, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας του αεροδρομίου, GTL SA.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024