Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑφιέρωμα για την Αστυπάλαια στην ολλανδική αγορά
Προώθηση προορισμού

Αφιέρωμα για την Αστυπάλαια στην ολλανδική αγορά

Το ολλανδικό Griekenland.net διαθέτει στα social media (Facebook και Twitter) 43.000 ενεργούς χρήστες, που έχουν ταξιδέψει ή θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Αφιέρωμα στην Αστυπάλαια έκανε πρόσφατα το κορυφαίο ταξιδιωτικό website της ολλανδικής αγοράς Griekenland.net. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του Bas Wanrooij περιγράφει τις ομορφιές του νησιού στους πολυάριθμους αναγνώστες του, που ενδιαφέρονται για ελληνικούς προορισμούς.

Το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 17 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά, δηλαδή πάνω 1.700.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως ενώ και στα social media (Facebook και Twitter) διαθέτει  43.000 ενεργούς χρήστες που έχουν ταξιδέψει ή θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Είναι το πλέον καθιερωμένο website στην Ολλανδία, αφού έχει κερδίσει τη δεύτερη θέση στα Travvies Travel Website Awards.

Το συγκεκριμένο αφιέρωμα εντάσσεται στη γενικότερη καμπάνια που έχει αναλάβει για τον Δήμο Αστυπάλαιας ο όμιλος MTC Group με τη συνεργασία της κας Μαρίας Τζάννου / The Story Tailors και προέκυψε μετά από προγραμματισμένη συνάντηση του δημοσιογράφου με την αντιδήμαρχο Τουρισμού του νησιού κα Μαρία Καμπούρη, η οποία και δήλωσε: “Με τον κ. Wanrooij είχα την ευκαιρία να γνωριστώ τον Δεκέμβριο στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που, πέρα από την προβολή της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ο σημαντικός αυτός φιλέλληνας δημοσιογράφος μου έδωσε την ευκαιρία να του παρουσιάσω το νησί μας και να κερδίσω τον ενθουσιασμό του, πράγμα που αποτυπώνεται στο εκτενές του άρθρο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024