Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑφιέρωμα για την Κέρκυρα και τους Παξούς σε τηλεοπτικό σταθμό της Ομογένειας
Προβολή προορισμού

Αφιέρωμα για την Κέρκυρα και τους Παξούς σε τηλεοπτικό σταθμό της Ομογένειας

Η εκπομπή, αφιερωμένη στην Κέρκυρα και τους Παξούς, προβλήθηκε στην εκπομπή 'MEGA VIEW' στην ομογένεια, σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.

Η τουριστική προβολή των Παξών συνεχίζεται. Την Κυριακή 26 Ιουνίου συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA COSMOS για την παραγωγή αφιερώματος για την Κέρκυρα και τους Παξούς με τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Σατσίδη επισκέφθηκε τα νησιά των Παξών και η εκπομπή προβλήθηκε στην εκπομπή MEGA VIEW στην ομογένεια, σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονή τους στους Παξούς ο δημοσιογράφος πραγματοποίησε συνέντευξη με τον δήμαρχο Παξών κ. Σπύρο Βλαχόπουλο, και εν συνεχεία ξεναγήθηκε στο νησί και τα κύρια αξιοθέατά του.

Για το αφιέρωμα συνεργάστηκαν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η ΠΕΔΙΝ, η Marketing Greece, το Περιφερειακό γραφείο ΣΕΤΕ Ιονίων Νήσων καθώς και ο Δήμος Κέρκυρας με τον Δήμο Παξών, καθώς και ιδιώτες. Το συνεργείο συνόδευσε στους Παξούς ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024