Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑφιέρωμα των New York Times στη Κρήτη ως προορισμού για σκι
Χειμερινός τουρισμός

Αφιέρωμα των New York Times στη Κρήτη ως προορισμού για σκι

'Η καλύτερη εαρινή περίοδος για σκι στον κόσμο; Δοκιμάστε την Κρήτη', προτείνει η αμερικανική εφημερίδα.

Ο αρθρογράφος Biddle Duke της αμερικανικής εφημερίδας New York Times περιγράφει πως το νησί της Κρήτης αποτελεί εναλλακτικό χειμερινό προρισμό, προσελκύοντας σκιέρ από όλο τον κόσμο, που θα ασχοληθούν με το αγαπημένο τους σπορ στα Λευκά Όρη.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι η καλύτερη περίοδος για να πάει κανείς είναι τέλη Φεβρουαρίου έως τον Μάρτιο και τις αρχές Απριλίου. “Οι ντόπιοι σκιέρ είναι φιλικοί και πρόθυμοι να μοιραστούν την αγάπη τους για το σκι στην Κρήτη. Ο αγώνας σκι “Pierra Creta” είναι τόσο ένα φεστιβάλ για το σκι και την ορεινή κουλτούρα της Κρήτης όσο είναι και διαγωνισμός, και θα ήταν μια καλή στιγμή για να τον επισκεφτείτε. Για φέτος έχει προγραμματιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου”.

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας σχολίασε σε ανάρτησή του στο Facebook: “Οι New York Times αποθεώνουν την Κρήτη ως ιδανικό προορισμό για σκι: Εκθαμβωτικό τοπίο, απάτητο χιόνι και μοναδική αίσθηση ελευθερίας με θέα τη θάλασσα. Με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας, η Ορεινή Κρήτη με τον Ψηλορείτη και τα βουνά της γίνεται χειμερινός προορισμός. Η Ελλάδα έχει κρυμμένους θησαυρούς και είμαστε εδώ για τους κάνουμε γνωστούς σε όλο τον κόσμο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024