Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑκύρωση της μεσημεριανής πτήσης από Αθήνα για Μήλο λόγω… ασθένειας του τηλεπικοινωνιακού υπαλλήλου
Αερομεταφορές

Ακύρωση της μεσημεριανής πτήσης από Αθήνα για Μήλο λόγω… ασθένειας του τηλεπικοινωνιακού υπαλλήλου

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Υπηρεσίας έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε η αυριανή πτήση να πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ είναι ήδη σε εξέλιξη η εκπαίδευση και δεύτερου τηλεπικοινωνιακού υπαλλήλου.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό ότι η σημερινή μεσημεριανή πτήση από Αθήνα προς το νησί της Μήλου ακυρώθηκε λόγω ξαφνικής ασθένειας του τηλεπικοινωνιακού υπαλλήλου που υπηρετεί στον πύργο ελέγχου του αερολιμένα του νησιού.

Επισημαίνεται, ότι η ΥΠΑ, έχει ήδη μεριμνήσει για την αντικατάσταση του ασθενούντος υπαλλήλου με άλλον αρμόδιο υπάλληλο και μέσω του αερολιμενάρχη Μήλου ενημέρωσε άμεσα τις αεροπορικές εταιρίες στο αεροδρόμιο του νησιού, προκειμένου να λάβουν γνώση όλοι οι επιβάτες για την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της πτήσης τους και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Υπηρεσίας έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε η αυριανή πτήση να πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ είναι ήδη σε εξέλιξη η εκπαίδευση και δεύτερου τηλεπικοινωνιακού υπαλλήλου προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του αερολιμένα χωρίς ανάλογα προβλήματα, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου που αναμένεται αύξηση της επιβατικής κίνησης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024