Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησης'Ναι' του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας σε μακροχρόνια εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου '3-5 Πηγάδια'
Χειμερινός τουρισμός

'Ναι' του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας σε μακροχρόνια εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου '3-5 Πηγάδια'

'Όχι μόνο θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Δήμου μας, αλλά αναμφίβολα θα διαφυλάξουμε και το ευρύτερο περιβάλλον του Βερμίου', λέει ο δήμαρχος της Νάουσας.

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας ενέκρινε την πρόταση της διοίκησης του Δήμου, για τη μίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου “3-5 Πηγάδια”. “Έπειτα από 4,5 ώρες συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων, όπου ακούστηκαν οι τοποθετήσεις και οι απόψεις όλων των συμβούλων αλλά και της ίδιας της κοινωνίας της Νάουσας μέσα από επιστολές συλλόγων και φορέων, καταλήξαμε να δώσουμε ‘πράσινο φως’ στον διαγωνισμό για την εύρεση ενός επενδυτικού σχήματος για το χιονοδρομικό μας. Πιστεύω ότι είναι μια ιστορική ευκαιρία για το βουνό μας να αποτελέσει ξανά ‘πνεύμονα’ ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή”, λέει ο δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλας Καρανικόλας.

Και συνεχίζει: “Όχι μόνο θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Δήμου μας, αλλά αναμφίβολα θα διαφυλάξουμε και το ευρύτερο περιβάλλον του Βερμίου. Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποκτήσει η περιοχή μας αναπτυξιακό πρόσημο, με στόχο να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στον τόπο μας και να οδηγηθούμε με σταθερά βήματα στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που στήριξαν αυτήν την πρόταση. Ιδιαίτερα δε, αυτούς που κατάφεραν να δουν πέρα από το ‘πέπλο’ των παραταξιακών προτάσεων, την απόλυτη ανάγκη εύρεσης μιας σοβαρής λύσης για τα ‘3-5 Πηγάδια’ και για τον τόπο μας.

Για όσους δεν πείστηκαν να στηρίξουν την πρόταση της διοίκησης μας, να γνωρίζουν ότι θα εργαστούμε σκληρά για να πειστούν στο τέλος και αυτοί. Έστω εκ του αποτελέσματος. Για μένα προσωπικά και για την διοίκηση του Δήμου μας, η σκληρή δουλειά για το βουνό μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/02/2023
08/02/2023
07/02/2023
06/02/2023
03/02/2023
02/02/2023