Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί'We do local': Δράσεις τουριστικής ανάδειξης Ρεθύμνου
Τουριστική προβολή

'We do local': Δράσεις τουριστικής ανάδειξης Ρεθύμνου

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών και η ανάδειξη των προοπτικών για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων βιώσιμης κινητικότητας σε τουριστικούς προορισμούς του Ρεθύμνου.

Ενεργό και διαρκώς αυξανόμενο συνεχίζεται το ενδιαφέρον για τις παρουσιάσεις της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε. για την προώθηση του νέου προτύπου πιστοποίησης τουριστικών μονάδων, που δημιουργήθηκε για την διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος του Ρεθύμνου. 
 
Κατόπιν προσκλήσεως, το “We do local” έδωσε το παρόν στην εκδήλωση “Βιώσιμη Κινητικότητα & Τουριστική Ανάπτυξη“, η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Έτους των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Τουριστική Ανάπτυξη και της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας CIVITAS Destinations, και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Παντελής Πρεβελάκης” (Ωδείο), στο Ρέθυμνο. 


 

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών και η ανάδειξη των προοπτικών για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων βιώσιμης κινητικότητας σε τουριστικούς προορισμούς, για την αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού με σεβασμό στο περιβάλλον και τους πολίτες. Καθώς επίσης και τη δυνατότητα δημιουργίας μέσα από τις αυξανόμενες προκλήσεις μια πραγματικής ευκαιρίας για ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη στις τουριστικές περιοχές και τις τοπικές κοινωνίες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν φορείς και εμπειρογνώμονες του τομέα των μεταφορών, της ενέργειας και του τουρισμού, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο, φορείς χάραξης πολιτικής και λοιποί εμπλεκόμενοι φορείς.
 
Στο πλαίσιο της εν λόγω εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το Tμήμα Eπικοινωνίας και Προώθησης του “We do local” σχετικά με το νέο αυτό πρότυπο, όσον αφορά τη φιλοσοφία που έχει, να στηρίζει την τοπική παραγωγή, οικονομία και κοινωνία με σεβασμό στο περιβάλλον και την αειφορία κάθε τόπου, όπως επίσης και για τις διαδικασίες και τα οφέλη πιστοποίησης των τουριστικών καταλυμάτων και πλοίων με αυτό.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024