Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑνάδειξη ελληνικών προορισμών κατάλληλων για yoga, στην ινδική αγορά
Τουρισμός ευεξίας

Ανάδειξη ελληνικών προορισμών κατάλληλων για yoga, στην ινδική αγορά

Ο Ινδός 'γκουρού' Siddhartha Shiv Khanna βρέθηκε στην Αθήνα, έπειτα από μεσολάβηση της Namaste Greece, στο πλαίσιο πρόσφατης συμφωνίας για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ινδία στην Ελλάδα.

Με στόχο την ανάδειξη ελληνικών προορισμών κατάλληλων ακόμα και για τη yoga, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της MTC Group στην Αθήνα συνάντηση με τον Ινδό “γκουρού” Siddhartha Shiv Khanna, έπειτα από μεσολάβηση της Namaste Greece, στο πλαίσιο της πρόσφατης συμφωνίας των δυο εταιρειών για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ινδία στην Ελλάδα.

Ο γνωστός γκουρού γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Στα νεανικά του χρόνια ήταν επαγγελματίας κολυμβητής και σπούδασε μόδα λιανικής και διαχείριση εμπορευμάτων. Ηγήθηκε της εταιρείας μόδας του πατέρα του και στην πορεία ασχολήθηκε και με την Gyan Yoga (Yoga of knowledge) με τη βοήθεια του Samara Kawui Bodhistra. Αποφασισμένος πως η Yoga είναι εκείνο το κομμάτι της ζωής του που θέλει να ασχολήθει επαγγελματικά εξασκήθηκε στην Hatha Yoga υπό τις συμβουλές του Shri Yogi Auoop ji.

Στο μεταξύ, με αναρτήσεις στους πολυπληθείς αναγνώστες της συνεχίζει την περιήγησή της στα ελληνικά νησιά η γνωστή δημοσιογράφος της Ινδίας Devashree Sanghvi, στην οποία ανήκει το site thecrazyindianfoodie.com, το μεγαλύτερο αυτήν τη στιγμή στο Μουμπάι. Μετά την Άνδρο και την Τήνο, βρίσκεται ήδη στην Αστυπάλαια ενώ αναμένεται να επισκεφθεί τη Μήλο και τη Σέριφο.

Στη φωτογραφία, ο Ινδός “γκουρού” Siddhartha Shiv Khanna, (αριστερά) με τον κ. Νότη Μαρτάκη, διευθύνοντα σύμβολο της MTC Group και τον κ. Χρήστο Δήμα από τη Namaste Greece.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024