Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΑνάδειξη της ποδηλατικής κουλτούρας της Αλεξανδρούπολης
Προορισμοί

Ανάδειξη της ποδηλατικής κουλτούρας της Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η ΤΙΕΔΑ οργανώνει εκδήλωση με σκοπό την ανάδειξη της ποδηλατικής κουλτούρας και τη σύνδεση του ποδηλάτου με τα ιστορικά κτίρια της πόλης τα όποια ενώνει ο ποδηλατοδρόμος.

“Bλέπω την πόλη μου μέσα από μια ακτίνα ποδηλάτου μαθαίνοντας  για τα ιστορικά κτήρια της Αλεξανδρούπολης”, πρωτότυπη εκδήλωση με σκοπό την ανάδειξη της ποδηλατικής κουλτούρας της Αλεξανδρούπολης και τη σύνδεση του ποδηλάτου με  τα ιστορικά κτίρια της πόλης τα όποια ενώνει   ο ποδηλατοδρόμος διοργανώνει το «Θράκης Γεννήματα» σε συνεργασία με την ΤΙΕΔΑ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, που είναι πιστοποιημένος ως Bike Friendly Destination, και την ποδηλατική ομάδα της πόλης μας την Κυριακή 16 Οκτώβριου  στις 11 το πρωί.

Πληροφορίες για τη δράση

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα συναντηθούν στο ιστορικό κτίριο του Μουσικού Γυμνάσιου  της Αλεξανδρούπολης όπου θα γίνει ενημέρωση και θα δοθούν χάρτες της διαδρομής.

Σε κάθε ιστορικό κτίριο θα υπάρχει πινακίδα QR CODE ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει παρουσία φυσικού προσώπου που θα δίνει πληροφορίες. Οι συμμετέχοντες θα ποδηλατήσουν στην πόλη  και θα γνωρίσουν στοιχεία για την ιστορία των σημαντικών κτιρίων της πόλης της Αλεξανδρούπολης.

Ο τερματισμός της εκδήλωσης θα γίνει στο εκκλησάκι του Άγιου Εύπλου όπου θα υπάρξει  ενημέρωση από τον Ποδηλατικό Σύλλογο  Αλεξανδρούπολης για την ποδηλασία. Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής και θα κληρωθούν δώρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024