Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑναλαμβάνει δράση το μηχάνημα καθαρισμού των παραλιών στη Λέρο
Περιβάλλον

Αναλαμβάνει δράση το μηχάνημα καθαρισμού των παραλιών στη Λέρο

Το συγκεκριμένο μηχάνημα απομακρύνει πάσης φύσεως προϊόντων περιβαλλοντικής ρύπανσης ανθρωπογενούς προέλευσης (ξύλα, πλαστικά χαρτιά, γυαλιά, μεταλλικά αντικείμενα, βαριά αντικείμενα, αποτσίγαρα, κ.λπ.) και κάθε άλλο αντικείμενο που εκβράζει η θάλασσα.

Το μηχάνημα καθαρισμού ακτών-παραλιών, δοκιμάστηκε με επιτυχία στην παραλία των Αλίντων και αναλαμβάνει δράση για όλες τις παραλίες του νησιού, μετά από τη σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος Λέρου με τον ανάδοχο.

“Ο καθαρισμός των ακτών του Δήμου Λέρου με το συγκεκριμένο μηχάνημα που αποτελεί απόλυτη οικονομική λύση, περιλαμβάνει την απομάκρυνση πάσης φύσεως προϊόντων περιβαλλοντικής ρύπανσης ανθρωπογενούς προέλευσης, (ξύλα, πλαστικά χαρτιά, γυαλιά, μεταλλικά αντικείμενα, βαριά αντικείμενα, αποτσίγαρα, κ.λπ.) και κάθε άλλο αντικείμενο που εκβράζει η θάλασσα, η συσσώρευση των οποίων υποβαθμίζει τις ακτές και εμποδίζει την προσπέλαση και τη χρήση τους από τους λουόμενους”, λέει ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/09/2022
28/09/2022
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022