Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαArnea Kouzina Traditional: Τα τοπικά προϊόντα συναντούν το Mount Athos Area Kouzina
Γαστρονομία

Arnea Kouzina Traditional: Τα τοπικά προϊόντα συναντούν το Mount Athos Area Kouzina

Τριήμερη παρουσίαση τοπικών προϊόντων και πιάτων στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής Χαλκιδικής, με την υπογραφή και τη συμμετοχή της chef Ντίνας Νικολάου.

Το προωθητικό ταξίδι του Mount Athos Area Kouzina στις αγορές του κόσμου, αλλά και η δημιουργία Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής οδηγούν δεκάδες τοπικούς παραγωγούς – μέλη του στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής, όπου το τριήμερο 11, 12 και 13 Οκτωβρίου θα παρουσιάσουν στο κοινό προϊόντα, γεύσεις, πιάτα και γαστρονομικές δημιουργίες, σε συνεργασία με τη chef Ντίνα Νικολάου, η οποία υπογράφει και τα menu του promo tour της διοργάνωσης.

Μαθήματα μαγειρικής, χορωδίες και τοπικά χορευτικά συγκροτήματα, μαθήματα παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής, παρουσιάσεις και προσφορά τοπικών προϊόντων, βόλτες με άλογα στο κατάφυτο άλσος, οινογευσίες, μουσικά σχήματα, παιδικοί διαγωνισμοί ζωγραφικής, ποδηλατικοί αγώνες για παιδιά, ελληνικά γλέντια, διαγωνισμοί και επιδείξεις μεθόδων παραδοσιακής μαγειρικής…, όλα σε ένα τριήμερο πανηγύρι δημιουργίας και επικοινωνίας, το οποίο από την πρώτη κιόλας ημέρα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του κοινού.

Ο θεσμός των τριήμερων παρουσιάσεων με το γενικό τίτλο Kouzina Traditional θα πραγματοποιείται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου στους οικισμούς της περιοχής, έχοντας ως στόχο την προώθηση της τοπικής παραγωγής και τη δημιουργία δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ της τουριστικής και της γαστρονομικής δραστηριότητας.

Κατά τη διάρκεια του Arnea Kouzina Traditional, το οποίο ανοίγει την αυλαία των παρουσιάσεων, θα κινηματογραφηθούν εκπομπές μαγειρικής για την ελληνική αγορά, ενώ διάσημη γαστρονομική έκδοση της Βρετανίας θα προβεί σε φωτογράφιση μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών τεχνικών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024