Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑυξημένο το ενδιαφέρον των Βέλγων για ελληνικούς προορισμούς το 2020
Εκθέσεις

Αυξημένο το ενδιαφέρον των Βέλγων για ελληνικούς προορισμούς το 2020

Η ολλανδική Transavia προσθέτει από τις 2 Απριλίου και για πρώτη φορά τρεις νέες πτήσεις την εβδομάδα από τις Βρυξέλλες προς την Κέρκυρα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.

Η θετική πορεία των προκρατήσεων από την βελγική τουριστική αγορά για το 2020, καθώς και το αυξημένο ενδιαφέρον του βελγικού κοινού για ελληνικούς προορισμούς, διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια της 62ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού “Salon des Vacances“, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή του ΕΟΤ.

Ταυτόχρονα, η σημαντική αύξηση των πτήσεων (capacity) προς την Ελλάδα, με την ολλανδική αεροπορική εταιρεία Transavia (law cost της KLM) να προσθέτει από τις 2 Απριλίου και για πρώτη φορά τρεις νέες πτήσεις την εβδομάδα από τις Βρυξέλλες προς την Κέρκυρα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο, ενισχύει την αισιοδοξία για διόρθωση της αγοράς μετά την κατάρρευση της συμφωνίας του Thomas Cook Belgium και της Brussels Airlines.


Στιγμιότυπο από το ελληνικό περίπτερο στην 62η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Salon des Vacances”. Από αριστερά, η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κάτω Χωρών, κα Αγγελική Τζίφα, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής, κ. Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΤ, κα Αγγελική Μητσολίδου, ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βέλγιο, κ. Διονύσης Καλαβρέζος, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κάτω Χωρών, κα Ελένη Σκαρβέλη, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Κυριάκος Κώτσογλου και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού Περιφέρειας Αττικής, κα Αθηνά Κολυβά.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ, που προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, αλλά και επαγγελματιών του κλάδου, συνεκθέτες ήταν οι Περιφέρειες Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Αττικής, Ιονίων Νήσων και Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, ο Δήμος Βόλου, ο Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής, η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Κάμπινγκ, καθώς και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση των Χανίων, ως τιμώμενου προορισμού στο ελληνικό περίπτερο, κατά τη διάρκεια της 62ης “Salon des Vacances”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022