Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήBest for Readers του Conde Nast Johansens αναδείχθηκε το Astra Suites στη Σαντορίνη
Διάκριση ξενοδοχείου

Best for Readers του Conde Nast Johansens αναδείχθηκε το Astra Suites στη Σαντορίνη

Δύο μεγάλες διακρίσεις του 'Astra Suites' στη Σαντορίνη από το Conde Nast Johansens της Βρετανίας και την Trivago.

Στην πιο σημαντική κατηγορία “Best for Readers” είχε φέτος την τιμή να διακριθεί το Astra suites στο Ημεροβίγλι, ένα πολυτελές ξενοδοχείο με πανοραμική θέα στην Καλντέρα και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, μετά από ψηφοφορία χιλιάδων επισκεπτών και πελατών της “αλυσίδας” Conde Nast Johansens σε ειδική εκδήλωση για τα “Europe & Mediterranean Awards of Excellence 2014” που διεξήχθησαν στο Λονδίνο.

Στα σχόλια στις λίστες του Conde Nast Johansens αναφέρεται: “The divinity of Astra Suites, Imerovigli, is no Greek myth. For starters it’s located on Santorini, rumoured to be the prettiest Greek island of them all. Then there’s the bells and whistles that include relaxing spa treatments, crazy-comfy beds, above-and-beyond service and the most romantic atmosphere.”

Με 32 χρόνια διεθνής αξιοπιστίας το Conde Nast Johansens αποτελεί την κορυφαία πηγή για κάθε σύγχρονο ταξιδιώτη. Περιλαμβάνει στις τάξεις του τα καλύτερα ξενοδοχεία από 65 χώρες ανά τον κόσμο από εξωτικά Spa Venues στις Μαλδίβες έως και Κάστρα στην Σκωτία και τη Γαλλία. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Astra Suites στο Ημεροβίγλι, βραβεύεται απο την εν λόγω αλυσίδα, καθώς τιμήθηκε από τους αναγνώστες του ως το “πιο ρομαντικό ξενοδοχείο του κόσμου”.

Παράλληλα, η Trivago που πρόσφατα βράβευσε την Σαντορίνη ως τον πιο δημοφιλή προορισμό, ανακοίνωσε ότι το Astra Suites βρίσκεται στην 7η θέση στην Ευρώπη ως το “καλύτερο πεντάστερο ξενοδοχείο” από την βαθμολογία των χρηστών του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024