Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΧειμερινές τουριστικές προτάσεις παρουσίασε ο Οργανισμός του Άθω στη Ρουμανία
Τουριστικές εκθέσεις

Χειμερινές τουριστικές προτάσεις παρουσίασε ο Οργανισμός του Άθω στη Ρουμανία

Ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω πήρε μέρος στην τουριστική έκθεση TTR του Νοεμβρίου, με στόχο την προώθηση του χειμερινού τουρισμού στη ρουμανική αγορά.

Στην τουριστική έκθεση TTR που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι από τις 15 μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου 2012 πήρε μέρος ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, στο πλαίσιο προσπάθειας προώθησης του χειμερινού τουρισμού και καθιέρωσης του προορισμού (εκτός από καλοκαιρινού) ως χειμερινού / εναλλακτικού.

Κατά τη διάρκειά της, κοινό και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων ενημερώθηκαν για τις χειμερινές προτάσεις της περιοχής αλλά και για τη δυναμική του προγράμματος “Για τους… πάνω από 55 ετών”, το οποίο δείχνει ότι θα συμβάλει καθοριστικά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η αγορά της Ρουμανίας γνωρίζει πλέον καλά την περιοχή του Άθω και την κατατάσσει σε εκείνους τους προορισμούς διακοπών, που έχουν ξεχωριστές δυνατότητες ως προς την προσφορά τουριστικού προϊόντος, γεγονός που αποδεικνύεται από τη σημαντική αύξηση που κατέγραψαν οι αφίξεις των Ρουμάνων επισκεπτών την προηγούμενη καλοκαιρινή περίοδο.

Επόμενος στόχος του Οργανισμού, αναφορικά με την εν λόγω αγορά, αποτελεί η προώθηση του τουρισμού κινήτρων, για την επίτευξη του οποίου προωθείται ειδικός σχεδιασμός σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς της κοντινής χώρας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024