Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΧορευτική επίδειξη στο Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου
Προβολή προορισμού

Χορευτική επίδειξη στο Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου

Τη φαντασμαγορική επίδειξη των χορευτικών ικανοτήτων παρακολούθησαν οι επισκέπτες του νησιού στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο, παράλληλα με την κινηματογράφηση.

Με ένα πρωτότυπο video θα «ταξιδέψει» η Μύκονος στην Ελλάδα και το εξωτερικό προβάλλοντας το γραφικό της λιμάνι στη Χώρα χάρη στη ζωντάνια ενός 100μελούς χορευτικού συγκροτήματος που αποβιβάσθηκε την Παρασκευή 31 Ιουλίου το απόγευμα από το κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises. Τη φαντασμαγορική επίδειξη των χορευτικών ικανοτήτων παρακολούθησαν οι επισκέπτες του νησιού στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο, παράλληλα με την κινηματογράφηση.
 
Η εκδήλωση οργανώθηκε από το έγκριτο ταξιδιωτικό πρακτορείο Signature Travel σε συνεργασία με την MTC Group και με την συμβολή του αντιδημάρχου κ. Μίλτου Ατζαμόγλου  και τη συνδρομή του Δήμου Μυκόνου που παραχώρησε το χώρο και παρείχε την τεχνική υποστήριξη σε επίπεδο ηχητικής κάλυψης. 

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024