Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιαγωνισμός ταξιδιωτικής φωτογραφίας με θέμα "Μοριάς, άνθρωπος και περιβάλλον"
Οι δύο καλύτερες φωτογραφίες θα κερδίσουν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Επιδαύρου

Διαγωνισμός ταξιδιωτικής φωτογραφίας με θέμα "Μοριάς, άνθρωπος και περιβάλλον"

Το Πανηγύρι Αγροτουρισμού Επιδαύρου διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα Μοριάς, άνθρωπος και περιβάλλον. Οι φωτογραφίες θα συμμετάσχουν στην έκθεση ταξιδιωτικής φωτογραφίας που θα πλαισιώσει το 15ο Πανηγύρι Αγροτουρισμού Επιδαύρου.

Με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας του, το Πανηγύρι Αγροτουρισμού Επιδαύρου διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα: Μοριάς, άνθρωπος και περιβάλλον. Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν τραβηχτεί στην Πελοπόννησο και να περιέχουν ανθρώπινο στοιχείο/ δραστηριότητα που περιγράφει τη σχέση και την αλληλεπίδραση του ανθρώπου όχι μόνο με τη γη, τη θάλασσα, τη φύση, το τοπίο αλλά και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, την κουλτούρα, τη γεύση, τον τουρισμό, την παράδοση, τον πολιτισμό και τα προϊόντα του τόπου. Οι φωτογραφίες μπορούν να αφορούν επισκέπτες ή και ντόπιους κατοίκους, που επιδίδονται τόσο σε καθημερινές, αγροτικές ή παραδοσιακές δραστηριότητες όσο και σε δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού και παραθερισμού. Δεν είναι απαραίτητο να γίνεται αντιληπτή από την εικόνα η ταυτότητα του συγκεκριμένου τόπου, πρέπει ωστόσο το ανθρώπινο στοιχείο να τοποθετείται πάντα σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο (φυσικό, αρχιτεκτονικό κ.λπ). Δεκτές στο διαγωνισμό είναι έγχρωμες, ασπρόμαυρες και επεξεργασμένες φωτογραφίες, χωρίς να περιέχουν στοιχεία μοντάζ. Δε θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες με άσχετο από το διαγωνισμό θέμα.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι πέντε συμμετοχές στη σελίδα του διαγωνισμού στο facebook κάνοντας like στη σελίδα ή, εφόσον δε διαθέτουν λογαριασμό facebook στο email [email protected] και από εκεί θα αναρτώνται από τους διοργανωτές στη σελίδα. Οι δύο καλύτερες φωτογραφίες, η μία με τα περισσότερα ‘like’ και μία ακόμα που θα επιλέξει επιτροπή που θα καθοριστεί από τη διοργάνωση, θα κερδίσουν τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό (Κυριακή έως Πέμπτη) σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Επιδαύρου, για τις ημερομηνίες που διαρκεί το Πανηγύρι Αγροτουρισμού, από 6 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου 2012. Η τρίτη καλύτερη φωτογραφία που θα επιλέξει η επιτροπή θα κερδίσει 5νθήμερη διαμονή σε οργανωμένο κάμπινγκ στην Αρχαία Επίδαυρο για τις ίδιες ημερομηνίες.

Τα δώρα είναι προσφορά του Συλλόγου Τουριστικών Επαγγελματιών Επιδαύρου. Εκτός από τους τρεις πρώτους νικητές, οι δέκα συνολικά καλύτερες φωτογραφίες, πέντε με τα περισσότερα like και πέντε ακόμα που θα επιλεχθούν από την επιτροπή θα συμμετάσχουν στην έκθεση ταξιδιωτικής φωτογραφίας που θα πλαισιώσει το 15ο Πανηγύρι Αγροτουρισμού Επιδαύρου στο λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα έργα τους έως 26 Ιουνίου 2012.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

09/12/2022
08/12/2022
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022