Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔημοσιογράφοι του ρουμανικού National Geographic Traveler γνωρίζουν τη Θεσσαλονίκη
Προώθηση προορισμού

Δημοσιογράφοι του ρουμανικού National Geographic Traveler γνωρίζουν τη Θεσσαλονίκη

Οι Catalin Gruia και Costas Dumitrescu ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν την πόλη και να τη συστήσουν στο κοινό της Ρουμανίας, ενισχύοντας την εικόνα της ως ένα κοντινό προορισμό city break.

Μία από τις πιο ωραίες ταξιδιωτικές εμπειρίες είχαν ο αρχισυντάκτης και ο φωτογράφος του National Geographic Traveler Ρουμανίας, σ’ένα ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας.

Οι Catalin Gruia και Costas Dumitrescu ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν την πόλη και να τη συστήσουν στο κοινό της Ρουμανίας, ενισχύοντας την εικόνα της ως ένα κοντινό προορισμό city break. Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι κατά τη διαμονή τους φιλοξενήθηκαν από το Capsis Hotel Thessaloniki. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα σημαντικότερα ιστορικά σημεία και να γνωρίσουν την πολυποίκιλη γαστρονομική της ταυτότητα σε γνωστά εστιατόρια της, σε συνδυασμό με τη νυχτερινή της διασκέδαση.

Το National Geographic Traveler είναι το σημαντικότερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ρουμανίας, που το διαβάζουν και το συμβουλεύονται όλα τα στελέχη της τουριστικής αγοράς της γειτονικής χώρας, με ποιοτικά κείμενα και φωτογραφίες και με κυκλοφορία που φτάνει τα 11.000 τεύχη ανά δίμηνο και 65.000 αναγνώστες.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως η Ρουμανία αποτελεί μία από τις πιο δυνατές αγορές για τον ελληνικό τουρισμό, αξίζει να σημειωθεί πως οι αναγνώστες του National Geographic Traveler ταξιδεύουν περισσότερο από τον μέσο όρο και πραγματοποιούν περισσότερες διανυκτερεύσεις σε κάθε προορισμό που επισκέπτονται και ενδιαφέρονται σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη του, για τουριστικούς προορισμούς που έχουν μεγάλο ιστορικό και πολιτιστικό ειδικό βάρος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024