Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔραστηριότητες στη φύση και βιωματικές εμπειρίες ζητούν Γερμανοί – Αυστριακοί στη Χαλκιδική
Προώθηση προορισμού

Δραστηριότητες στη φύση και βιωματικές εμπειρίες ζητούν Γερμανοί – Αυστριακοί στη Χαλκιδική

Ο Τ.Ο.Χ. θα συμμετέχει τις επόμενες ημέρες στην έκθεση της Ρουμανίας (TTR Virtual | 18-21/2/2021) και τους επόμενους μήνες, σε θεματικά workshops σε Δανία, Γαλλία, Ρωσία, στη διεθνή έκθεση ITB του Βερολίνου, ενώ στις αρχές Μαρτίου θα διοργανώσει webinar στην Ιταλία και την 1η Απριλίου σε Ολλανδία και Βέλγιο.

Με ένα εντυπωσιακό εικονικό περίπτερο που απέσπασε θετικά σχόλια, η Χαλκιδική έδωσε το “παρών” στην εικονική έκθεση “FVW TravelTalk Virtual Counter Days“, που έλαβε χώρα στις 11-12 Φεβρουαρίου 2021 και είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει και να συνομιλήσει με επαγγελματίες του τουρισμού της γερμανικής και αυστριακής αγοράς παρουσιάζοντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα του προορισμού. Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών της έκθεσης, πάνω από 200 ταξιδιωτικοί πράκτορες και Tour Operators “πέρασαν” από το εικονικό περίπτερο της Χαλκιδικής όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να λάβουν πληροφορίες από τα στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού. Οι δραστηριότητες στη φύση, οι βιωματικές εμπειρίες και οι θεματικές εκδρομές, οι οικογενειακές διακοπές και η προσβασιμότητα είχαν την τιμητική τους στις εικονικές συναντήσεις. Δεν έλειψαν βέβαια οι ερωτήσεις που αφορούσαν το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, όπως και την υγειονομική κατάσταση, ενώ πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες ζήτησαν οπτικό-ακουστικό υλικό για να προβάλλουν μέσα από τις σελίδες τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Η συμμετοχή του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στην έκθεση αποτελεί συνέχεια του επιτυχημένου FVW workshop, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη.

Στόχος του Οργανισμού είναι η συνεχής παρουσία και προβολή της Χαλκιδικής μέσα από εικονικές εκθέσεις, workshops και Β2Β διαδικτυακές συναντήσεις προκειμένου να διατηρήσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού υψηλό. Παρ’όλες τις δύσκολες συνθήκες για προβολή, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για την καλλιέργεια σχέσεων και ενδιαφέροντος για τον προορισμό, αξιοποιεί την τεχνολογία και συμβαδίζει με την τάση της εποχής για Virtual παρουσιάσεις, οι οποίες δίνουν την δυνατότητα στον προορισμό να είναι μέσα στους πρωταγωνιστές στη νέα εποχή προσέγγισης των αγορών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΤΟΧ θα συμμετέχει τις επόμενες ημέρες στην έκθεση της Ρουμανίας (TTR Virtual | 18-21/2/2021) και τους επόμενους μήνες, σε θεματικά workshops σε Δανία, Γαλλία, Ρωσία, στη διεθνή έκθεση ITB του Βερολίνου ενώ παράλληλα, στις αρχές Μαρτίου θα διοργανώσει webinar στην Ιταλία και την 1η Απριλίου σε Ολλανδία και Βέλγιο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024