Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔρομολόγηση έργων πολιτισμού στην Εύβοια, με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής
Πολιτισμός

Δρομολόγηση έργων πολιτισμού στην Εύβοια, με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής

Συνάντηση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τον επικεφαλής του Σχεδίου Ανασυγκρότησης της Εύβοια.

​Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη δέχθηκε στο​ υπουργείο τον Σταύρο Μπένο, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν στην αποκατάσταση της Εύβοιας, μετά από τις πρόσφατες πυρκαγιές, και στις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής.

Η κα Μενδώνη και ο κ. Μπένος συζήτησαν διεξοδικά το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της Εύβοιας, το οποίο αφορά στο σύνολο του παραγωγικού και κοινωνικού τομέα, όλους τους πολίτες και έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Στο σχέδιο αυτό, όπως συζήτησαν ο κ. Μπένος και η κα Μενδώνη, η συμβολή του πολιτισμού είναι σημαντική και καθοριστική. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η δρομολόγηση έργων πολιτισμού, με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.

Ακολούθησε σύσκεψη με τη συμμετοχή και του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Νικόλα Γιατρομανωλάκη, του γενικού γραμματέα Πολιτισμού κ. Γιώργου Διδασκάλου, της γενικής γραμματέως Σύγχρονου Πολιτισμού κας Ελένης Δουνδουλάκη, του προϊσταμένου της ΕΔΕΠΟΛ κ. Γιάννη Μυλωνά και της προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ευβοίας, κας Αγγελικής Σίμωσι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024