Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΈγιναν με ασφάλεια οι 10οι Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας
Αθλητικός τουρισμός

Έγιναν με ασφάλεια οι 10οι Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας

Ποδηλάτες, συνοδοί και επισκέπτες απ’όλη την Ελλάδα φιλοξενήθηκαν με επιτυχία και απόλαυσαν την φυσική ομορφιά της ορεινής Ναυπακτίας.

Υλοποιήθηκαν με ασφάλεια οι 10οι Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας, που πραγματοποιήθηκαν στην Άνω Χώρα το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Αυγούστου. Οι αγώνες θεσμός μετά από μια δεκαετία, με φίλους αθλητές και λάτρεις της ποδηλασίας από όλη την Ελλάδα, κέρδισαν αυτή τη χρονιά, ένα μεγάλο “στοίχημα”. Να χαρακτηριστούν οι πιο ασφαλείς ποδηλατικοί αγώνες του καλοκαιριού. Και το πέτυχαν στη πράξη, εφαρμόζοντας ένα καλά σχεδιασμένο υγειονομικό πρωτόκολλο.

“Με την κάλυψη του προκαθορισμένου αριθμού συμμετοχών ανά αγώνα, όπως καθοριζόταν από το υγειονομικό πρωτόκολλο και με τη άψογη συνεργασία αγωνιζομένων και επισκεπτών, καταφέραμε να υλοποιήσουν ασφαλείς αγώνες χωρίς να ταλαιπωρήσουμε τους αγωνιζόμενους και επισκέπτες. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους”, δήλωσε ο υπεύθυνος διοργάνωσης κ. Τάσος Ξύδης από την περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο+Μπλε”.

Ποδηλάτες, συνοδοί και επισκέπτες απ’όλη την Ελλάδα φιλοξενήθηκαν με επιτυχία, έζησαν στον ποδηλατικό παλμό ενός μεγάλου αγώνα και απόλαυσαν την φυσική ομορφιά της ορεινής Ναυπακτίας.

Τις βραβεύσεις των νικητών, στους αγώνες Road bike 35 χλμ. και Mountain bike των 26 και των 40 χλμ., έκαναν μέσα από συγκεκριμένη ασφαλή διαδικασία απονομών, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Ναυπακτίας κ.κ. Γιάννης Παπαϊωαννίδης και Ντίνος Τσουκαλάς, ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Τάκης Λουκόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Δημητρόπουλος, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κα Βίκυ Καραπάνου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Θανάσης Ρέππας και ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Κώστας Καρακώστας.

Συνδιοργανωτές ήταν η περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο+ Μπλε”, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Η επόμενη διοργάνωση θα λαβει χώρα στις 21 και 22 Αυγούστου το 2021.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024