Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕκδηλώσεις βιώσιμης ανάπτυξης στην Κέρκυρα
Προβολή προορισμού

Εκδηλώσεις βιώσιμης ανάπτυξης στην Κέρκυρα

Σε χωριό του γιασεμιού και της γαζίας σκοπεύει να μετατραπεί το χωριό Κορακιάνα στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας 'Κέρκυρα 4 Εποχές – Λουλούδι – Άρωμα, Χρώμα, Φρούτο' του Κέντρου UNESCO, που στοχεύει στην αξιοποίηση των πολύπλευρων δυνατοτήτων της νησιού καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Στο πλαίσιο της μετατροπής της Κέρκυρας σε νησί Βιώσιμης Ανάπτυξης και της πρωτοβουλίας με τίτλο “Κέρκυρα 4 Εποχές – Λουλούδι – Άρωμα, Χρώμα, Φρούτο” του Κέντρου UNESCO, που στοχεύει στην αξιοποίηση των πολύπλευρων δυνατοτήτων της νησιού καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, μια ακόμη σημαντική εθελοντική δράση, που ανταποκρίνεται στις καίριες προκλήσεις των καιρών μας, προάγοντας ταυτόχρονα την επιχειρηματικότητα, είναι η μετατροπή του χωριού Κορακιάνα, σε χωριό του γιασεμιού και της γαζίας.

Η οραματική αυτή πρωτοβουλία του Κέντρου UNESCO Ιονίου, όπως και οι προανφερθείσες, έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και υποστηρίζεται από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας του νησιού, με τη συμμετοχή και την αρωγή εκκλησιαστικών, επιστημονικών και πολιτιστικών φορέων.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης αποτελούν δυο από τα επιτακτικότερα αιτήματα των σύγχρονων κοινωνιών. Τα Ξενοδοχεία Χανδρή με την ευγενική προσφορά των γιασεμιών, που θα παραδοθούν στους τοπικούς φορείς προς φύτευση, υλοποιούν με τη χειρονομία τους αυτή και τους δυο προαναφερθέντες στόχους, λειτουργώντας ως παράδειγμα και για πληθώρα άλλων ιδιωτικών οργανισμών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

09/02/2023
08/02/2023
07/02/2023
06/02/2023
03/02/2023
02/02/2023