Τελευταία νέα
HomeΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕκδήλωση δικτύωσης για τις γυναίκες του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Εκδήλωση δικτύωσης για τις γυναίκες του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

Σκοπός της εκδήλωσης TCB Women's Network από το Thessaloniki Convention Bureau ήταν τόσο η γνωριμία και η σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, όσο και η ενίσχυση του ρόλου της δυναμικής δράσης των γυναικών στο κλάδο του τουρισμού.

Στα πλαίσια των ενεργειών που υλοποιεί το Γραφείο Προσέλκυσης Συνεδρίων και Επισκεπτών Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης – Thessaloniki Convention Bureau (TCB) σε τοπικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε η εταιρική εκδήλωση, TCB Women’s Network τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στο Rooftop Bar & Restaurant Ursa Minor, του ξενοδοχείου Porto Palace.

Η καινοτόμα αυτή πρωτοβουλία αποτελεί την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες στελέχη του τουρισμού της Θεσσαλονίκης. Σκοπός της εκδήλωσης είναι τόσο η γνωριμία και η σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, όσο και η ενίσχυση του ρόλου της δυναμικής δράσης των γυναικών στο κλάδο του τουρισμού. Το Thessaloniki Convention Bureau ενθαρρύνει και υποστηρίζει τη γυναικεία πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα στον τομέα του τουρισμού.

Την επιτυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γυναίκες εκπρόσωποι θεσμικών φορέων αλλά και ιδιωτικών επιχειρήσεων που εμπλέκονται άμεσα στον κλάδο του τουρισμού. Οι γυναίκες από την ομάδα του TCB, κα Δέσποινα Αμαραντίδου (πρόεδρος), κα Βίκη Παπαδημητρίου (γενική γραμματέας), κα Κωνσταντίνα Μαμαδά (ταμίας) και κα Έφη Κουδελή (διευθύντρια) υποδέχτηκαν τους καλεσμένους. Τα Notos Galleries πρόσφεραν στις καλεσμένες εκπτωτική κάρτα αγορών V.I.P.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022