Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕκδήλωση για την προβολή την Ελλάδας, στη Βερόνα
Προώθηση προορισμού

Εκδήλωση για την προβολή την Ελλάδας, στη Βερόνα

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν δημοσιογράφοι των ιταλικών ΜΜΕ, καθώς και εκπρόσωποι TΟs και τουριστικών γραφείων της πόλης και των γύρω περιοχών.

Ειδική εκδήλωση για την προβολή στην ιταλική αγορά του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και της Ελλάδας ως ιδανικού τουριστικού προορισμού, οργανώνει σήμερα 14 Μαΐου στη Βερόνα η Υπηρεσία ΕΟΤ Ιταλίας, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines και το αεροδρόμιο της πόλης. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν δημοσιογράφοι τοπικών αλλά και εθνικών ΜΜΕ, καθώς και εκπρόσωποι TΟs και τουριστικών γραφείων της πόλης και των γύρω περιοχών, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ιταλίας κα Κυριακή Μπουλασίδου θα αναφερθεί διεξοδικά στις δυνατότητες που προσφέρει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ η υπεύθυνη της Aegean Airlines θα παρουσιάσει αναλυτικά το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας από τη Βερόνα προς ελληνικούς προορισμούς.

Εξάλλου, από σήμερα έως και τις 24 Μαΐου, η Υπηρεσία ΕΟΤ Ιταλίας υλοποιεί δημοσιογραφικό ταξίδι (press trip) για δύο Ιταλούς δημοσιογράφους στην Τήνο και την Πελοπόννησο, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού για την προβολή των ειδικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι θα παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ Γαστρονομίας “Tinos Food Paths 2019” και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νέες περιπατητικές διαδρομές του νησιού, παρουσιάζοντάς το ως ιδανικό γαστρονομικό και πεζοπορικό προορισμό, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν την περιοχή της Μάνης, της Μονεμβασιάς και της Ελαφονήσου, στο πλαίσιο της πολιτικής ανάδειξης και προώθησης νέων ελληνικών προορισμών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024