Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕκδήλωση της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας για τον σχεδιασμό τουριστικής προβολής της περιοχής
Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας

Εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας για τον σχεδιασμό τουριστικής προβολής της περιοχής

Σκοπός της συνάντησης μεταξύ εκπροσώπων της Ε.Ξ.Α. και μελών – τουριστικών επιχειρηματιών του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ήταν η ενημέρωση για τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες των τουριστικών καταλυμάτων, η καταγραφή και η προώθηση των αιτημάτων των μελών της Ένωσης και ο σχεδιασμός τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της περιοχής ενταγμένος στο γενικότερο σχεδιασμό τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του τουριστικού προϊόντος της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου.

Σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας (Ε.Ξ.Α.) και μελών – τουριστικών επιχειρηματιών του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στο Λεωνίδιο.

Μέσα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και με αναγωγή ουσιαστικών συμπερασμάτων και προβληματισμών, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη-ημερίδα που πραγματοποιήθηκε, με την στήριξη του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, την Κυριακή 26 Ιουνίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Λεωνιδίου μεταξύ εκπροσώπων της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας και μελών – τουριστικών επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες των τουριστικών καταλυμάτων, η καταγραφή και η προώθηση των αιτημάτων των μελών της Ένωσης και ο σχεδιασμός τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της περιοχής ενταγμένος στο γενικότερο σχεδιασμό τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του τουριστικού προϊόντος της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου. Το “παρών” έδωσαν εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας ο πρόεδρος Δ.Σ. και πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κων/νος Μαρινάκος, ο αντιπρόεδρος της Ε.Ξ.Α. κ. Αλέξανδρος Ροϊνιώτης, ο γενικός γραμματέας της Ε.Ξ.Α κ. Ασημάκης Δαμόπουλος, ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) Πελοποννήσου κ. Νικόλαος Σαρούκος, εκπρόσωποι της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Νότιας Κυνουρίας του Εμπορικού Συλλόγου Λεωνιδίου, της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κυνουρίας, του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού και διάφοροι τουριστικοί επιχειρηματίες.
 
Παράλληλα με την ενημερωτική ημερίδα είχε προγραμματισθεί, στα πλαίσια της διαφημιστικής προώθησης της περιοχής, η παρουσίαση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας σε ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή “Γλυκια Ζωή” με την κα Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη και τη κα Νατάσσα Βυσσαρίωνος του Πρώτου Προγράμματος της κρατικής ραδιοφωνίας της ΕΡΤ, η οποία θα συνεχισθεί και κατά την τρέχουσα εβδομάδα, μέσω της οποίας πραγματοποιείται μια εκτενή αναφορά στους φυσικούς, τουριστικούς και πολιτιστικούς πόρους της περιοχής αλλά και σε όλες τις τρέχουσες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024