Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕνισχυμένος ο Alltours σε Κεφαλονιά, Πελοπόννησο, Πάρο και Νάξο το 2020
TOs

Ενισχυμένος ο Alltours σε Κεφαλονιά, Πελοπόννησο, Πάρο και Νάξο το 2020

O Alltours θα ενισχύσει την παρουσία του και σε άλλους ελληνικούς προορισμούς, όπως την Κεφαλονιά και την Πελοπόννησο, καθώς και τα νησιά Πάρος και Νάξος, όπου πραγματοποιούνται πτήσεις της Aegean με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Ιδιαίτερα ενισχυμένο θα είναι το πρόγραμμα των ταξιδιωτικών πακέτων του γερμανικού Tour Operator Alltours για ελληνικούς προορισμούς το 2020, όπως διαπιστώθηκε στα ενημερωτικά roadshows του Τ.Ο., που πραγματοποιήθηκαν στην Στουτγκάρδη στις 2 Δεκεμβρίου, στο Saarbrücken στις 4 Δεκεμβρίου, στο Koblenz στις 5 Δεκεμβρίου και στο Mannheim στις 10 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας.


Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Alltours στο Mannheim.

Συγκεκριμένα, εκτός των τριών ιδιόκτητων ξενοδοχειακών μονάδων (μία στην Κέρκυρα και δύο στην Κρήτη) και των λοιπών συνεργασιών σε κλασικούς προορισμούς για την γερμανική αγορά, όπως στην Ρόδο και την Κω, ο Alltours θα ενισχύσει την παρουσία του και σε άλλους ελληνικούς προορισμούς, όπως την Κεφαλονιά και την Πελοπόννησο, καθώς και τα νησιά Πάρος και Νάξος, όπου πραγματοποιούνται πτήσεις της Aegean με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Στη διάρκεια των roadshows, εξάλλου, ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων από τις πόλεις αυτές και την ευρύτερη περιοχή εξέφρασαν προς τους εκπροσώπους του ΕΟΤ την αισιοδοξία για την επόμενη τουριστική περίοδο, καθώς η Ελλάδα παραμένει ένας ιδιαίτερα φιλόξενος και ασφαλής προορισμός για τους Γερμανούς τουρίστες.

Στη φωτογραφία, η αναπλ. προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας, κα Α. Πρίνου, παρουσιάζει τους ελληνικούς προορισμούς στο roadshow της Alltours στο Koblenz.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024