Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈνταξη του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων στον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου
Περιφέρεια

Ένταξη του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων στον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου

Ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αγ. Θεοδώρων απαριθμεί περίπου 50 επιχειρήσεις–μέλη και θα συμμετέχειι πλέον στις συνεδριάσεις του ΔΣ του LTO με αντικείμενο την ενημέρωση και λήψη αποφάσεων για τουριστικά θέματα.

Έπειτα από εποικοδομητικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (Loutraki Tourism Organization), καθώς και στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου στους Αγ. Θεοδώρους όπου δόθηκε η δυνατότητα στον Οργανισμό να παρουσιάσει τους στόχους και τις δράσεις του Οργανισμού, καθώς και τους τρόπους τουριστικής προβολής και προώθησης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα και την εικόνα του προορισμού, ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Αγ. Θεοδώρων, ο οποίος απαριθμεί περίπου 50 επιχειρήσεις – μέλη, αποτελεί πλέον μέλος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου συμμετέχοντας στις συνεδριάσεις του ΔΣ με αντικείμενο την ενημέρωση και λήψη αποφάσεων για τουριστικά θέματα.

Οι Άγιοι Θεόδωροι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού μας προορισμού και παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης με σημαντικά αξιοθέατα αλλά και τουριστικές επενδύσεις.

Η ενεργός συμμετοχή του Συλλόγου ως Τακτικού Μέλους στον LTO είναι στρατηγικής σημασίας, με σκοπό τη συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με επίκεντρο την ανάδειξη της τουριστικής τους ταυτότητας, αλλά και την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της περιοχής των Αγ. Θεοδώρων, εντάσσοντας τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις–μέλη του στο σύνολο των ενεργειών προβολής που υλοποιεί ο LTO.

Τον σύλλογο θα εκπροσωπούν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ζάλερ και ο αναπληρωτής του κ. Ηλίας Πιτσικάλης.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022