Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΈντονο ενδιαφέρον για τον Όλυμπο και τα Μετέωρα στην Tour Natur 2013 της Γερμανίας
Εκθέσεις

Έντονο ενδιαφέρον για τον Όλυμπο και τα Μετέωρα στην Tour Natur 2013 της Γερμανίας

Το stand της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Διεθνή Έκθεση Tour Natur 2013 επισκέφθηκε ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας κ. Γρηγόριος Δελαβέκουρας.

Το stand της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Διεθνή Έκθεση Περιπατητικού Τουρισμού Tour Natur 2013 στο Dusseldorf της Γερμανίας, που ξεκίνησε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας κ. Γρηγόριος Δελαβέκουρας συνοδευόμενος από την οικονομική ακόλουθο κα Αντιγόνη Μαριόλη. Στη διάρκεια της παραμονής τους συζήτησαν με τον εκπρόσωπο της, διευθυντή Ανάπτυξης της ΠΕ Λάρισας κ. Θεόδωρο Σκάρπα, για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην Έκθεση και τις προοπτικές ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού. Επίσης η κα Μαριόλη επισήμανε τη διάθεση του προξενείου για την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση των Ελλήνων επιχειρηματιών που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή της Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί υπήρξε έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών ειδικά για τον Όλυμπο και τα Μετέωρα, περιοχές που είναι ήδη πολύ δημοφιλείς στους Γερμανούς. Ενδιαφέρουσες ήταν και οι επαφές που έγιναν από τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων, κ. Τάσο Γούσιο, με διοργανωτές ταξιδίων εναλλακτικών μορφών τουρισμού.  

Η συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση πραγματοποιήθηκε χάρη στις συντονισμένες ενέργειες της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Λάρισας και της αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Λάρισας κας Ρένας Καραλαριώτου, με την αμέριστη υποστήριξη και ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού.

Στη φωτογραφία (από δεξιά) ο κ. Θεόδωρος Σκάρπας, ο κ. Γρηγόρης Δελαβέκουρας, η κα Αντιγόνη Μαριόλη και ο κ. Τάσος Γούσιος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024