Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπαφές της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας στην Κύπρο
Εκθέσεις

Επαφές της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας στην Κύπρο

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης 'Travel Exhibition Taxidi' έγιναν επαφές με τους τρεις μεγαλύτερους Tour Operators του νησιού, αλλά και με όλους τους μικρότερους της Κύπρου, που διακινούν τουρίστες στην περιοχή της Μαγνησίας, καθώς και όλης της Θεσσαλίας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση τουρισμού “Travel Exhibition Taxidi“, η οποία διήρκησε από τις 24 έως και 26 Απριλίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας συμμετείχε υποστηρικτικά στο περίπτερο συνεργασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν επαφές με τους τρεις μεγαλύτερους Tour Operators του νησιού, αλλά και με όλους τους μικρότερους της Κύπρου, που διακινούν τουρίστες στην περιοχή της Μαγνησίας, καθώς και όλης της Θεσσαλίας. Τόσο ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου κ. Θάνος Θεοδώρου όσο και η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας κα Ελένη Καραΐσκου πραγματοποίησαν συναντήσεις B2B με τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Κύπρου και παράλληλα ενημέρωσαν τους Tour Operators για τις δυνατότητες–προκλήσεις της περιοχής για την κυπριακή αγορά. Oι πράκτορες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για fam trip στην περιοχή μας έως τις αρχές του καλοκαιριού είτε στις αρχές του φθινοπώρου.

Η ίδια πρόσκληση δόθηκε και σε δημοσιογράφους που απασχολούνται με το τουριστικό ρεπορτάζ και την προβολή της Ελλάδας.

Οι μεμονωμένοι επισκέπτες της έκθεσης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή, πολλοί από τους οποίους την γνώριζαν ήδη, καθώς την είχαν ήδη επισκεφθεί. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης κληρώθηκαν δώρα από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, μέσα στα οποία ήταν και δωρεάν διανυκτερεύσεις από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024