Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπαναπροσέγγιση της σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς από το Λουτράκι
Εκθέσεις

Επαναπροσέγγιση της σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς από το Λουτράκι

Επαναπροσέγγιση της σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς ξεκίνησε το 2015 το Λουτράκι με fam trips και hotel inspections και είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη συνεργασιών με την αεροπορική εταιρεία SAS και τοπικών επιχειρήσεων, όπως το Loutraki Thermal Spa και προσέγγιση με μεγάλους Tour Operators, όπως την Apollo Resor.

Δυναμική ήταν η παρουσία του Λουτρακίου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Grekland Panorama που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Globen Arena της Στοκχόλμης. Ο LTO (Loutraki Tourism Organisation) στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής και προώθησης του Δήμου φιλοξενήθηκε με αποκλειστικό stand για το Λουτράκι και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι πρώτες εντυπώσεις και οι προοπτικές που διαγράφονται για την τόνωση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή κατά την προσεχή περίοδο κρίνονται θετικές, καθώς η φετινή έκθεση ήταν η πιο πετυχημένη από πλευράς προσέλευσης κοινού.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου την έκθεση επισκέφτηκαν σχεδόν 12.000 Σκανδιναβοί. Τόσο μέσω διανομής έντυπου υλικού, προβολής video, όσο και με απευθείας ενημέρωση, το κοινό ενημερώθηκε για τις δυνατότητες ειδικών μορφών τουρισμού που προσφέρει ο προορισμός για καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης και εκ μέρους του Οργανισμού- η υπεύθυνη του τμήματος marketing κα Βιβή Γιαλού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Λουτρακίου Π.-Αγ.Θ και το Loutraki Thermal Spa είχαν πολλαπλή παρουσία με τρία διαφορετικά σημεία προβολής μέσα στην έκθεση.

Η συμμετοχή στην έκθεση αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών επαναπροσέγγισης της σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς για το Λουτράκι, η οποία ξεκίνησε το 2015 με fam trips και hotel inspections και είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη συνεργασιών με την αεροπορική εταιρεία SAS και τοπικών επιχειρήσεων, όπως το Loutraki Thermal Spa και προσέγγιση με μεγάλους Tour Operators, όπως την Apollo Resor – αλλά και travel bloggers για την προώθηση του τουριστικού προορισμού και του Loutraki Thermal Spa – και μάλιστα σύντομα αναμένονται νέες συνεργασίες.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των προσπαθειών για περαιτέρω προβολή του τουριστικού προϊόν της περιοχής προγραμματίζεται νέο ταξίδι γνωριμίας τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων για την άνοιξη του 2016.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024