Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπανεκκίνηση του τουρισμού Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στο FVW workshop Thessaloniki Halkidiki 2020
Προώθηση προορισμού

Επανεκκίνηση του τουρισμού Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στο FVW workshop Thessaloniki Halkidiki 2020

Η δράση διοργανώνεται από 15 ως 20 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική από το μεγαλύτερο media τουρισμού στη Γερμανία που φέρνει κοντά τον προορισμό με decision makers.

Με το αδιαμφισβήτητο ατού της ασφαλούς χώρας, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης με συνδιοργανωτές τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής και υποστηρικτή τον ΕΟΤ, οι επικεφαλής των φορέων παρουσίασαν τις δύο περιοχές, σε 40 εκπροσώπους των μεγαλύτερων Tour Operators της Γερμανίας στο πλαίσιο του FVW workshop Thessaloniki Halkidiki 2020.

Η δράση διοργανώνεται από 15 ως 20 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική από το μεγαλύτερο media τουρισμού στη Γερμανία που φέρνει κοντά τον προορισμό με decision makers, έχοντας ένα σημαντικό δίκτυο διανομής με tour operators και retailers ενώ βρίσκεται σε επαφή με 10.000 ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Grand Hotel Palace στην αίθουσα “Βούλα Πατουλίδου” από τον γενικό γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δημήτρη Φραγκάκη, την αντιπεριφερειάρχη και πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού κα Βούλα Πατουλίδου, την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού κα Μαρία Καραγιάννη και τον πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιο με συντονιστή τον αρχισυντάκτη Klaus Hildebrand της FVW.

Απευθυνόμενη στους 40 Γερμανούς Tour Operators η κα Πατουλίδου τόνισε πως η συγκεκριμένη δράση είναι υψίστης σημασίας , επειδή είναι πρώτη που πραγματοποιείται στη Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική βάζοντας τα θεμέλια για την μετα COVID-19 εποχή.

Χρησιμοποιώντας τον συμβολισμό του μύθου της Γοργόνας εξήγησε στους εκπροσώπους της γερμανικής αγοράς πως ο λόγος που υπάρχει η Θεσσαλονίκη εδώ και 2.300 χρόνια είναι γιατί είναι μια πόλη που ξέρει να μετατρέπει κάθε δυσκολία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Με τον διττό ρόλο της αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και της προέδρου του Οργανισμού Θεσσαλονίκης, παρουσίασε την κομβική σημασία της πρωτεύουσας της Μακεδονίας αναφορικά με τη θέση της, τις υποδομές, το κλίμα, και τις θεματικές μορφές τουρισμού που έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα. Αξιοποιώντας κάθε πλεονέκτημα της πόλης παρουσίασε την οργανωμένη φιλοξενία που παρέχει στον επισκέπτη, αλλά και την ετοιμότητα και προσαρμογή που έχει επιδείξει στα νέα δεδομένα.

Το “FVW workshop Thessaloniki, Halkidiki 2020”, αποτελεί σημαντική δράση για την ενδυνάμωση της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στη γερμανική τουριστική αγορά που σαν στόχο έχει την βαθύτερη γνωριμία και ενημέρωση για τον προορισμό, τις τουριστικές υποδομές και εμπειρίες που προσφέρουν στους επισκέπτες.

Τη φετινή συνάντηση διοργανώνουν ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ο Δήμος Θεσσαλονίκης μαζί με τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, το Thessaloniki Convention Bureau και τις Ενώσεις Ξεν/χων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Η δράση υποστηρίζεται από τον ΕΟΤ και έχει την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024