Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕπετειακή έκδοση στην Ολλανδία αναδεικνύει Αλόννησο, Σκιάθο και Μύκονο
Προώθηση προορισμού

Επετειακή έκδοση στην Ολλανδία αναδεικνύει Αλόννησο, Σκιάθο και Μύκονο

Αρχισυντάκτης και ιδιοκτήτης του Griekenland.net είναι ο κ. Wanrooij ο οποίος έχει προωθήσει επιτυχώς αρκετούς προορισμούς της Ελλάδος, επικοινωνώντας με περισσότερους από 34,000 followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram).

Η Αλόννησος, η Σκιάθος και η Μύκονος θα «πρωταγωνιστήσουν» στο επετειακό περιοδικό που θα εκδοθεί από το «Griekenland.net» που  γιορτάζει τα 15 χρόνια παρουσίας στην τουριστική αγορά της Ολλανδίας. Εστιάζοντας αποκλειστικά στις διακοπές στην Ελλάδα το “KALA Magazine” θα περιλαμβάνει 40 σελίδες από πολυάριθμους προορισμούς της Ελλάδος σε 6,000 αντίτυπα. Η ειδική έκδοση του επετειακού περιοδικού θα είναι διαθέσιμη μέσω διαδικτυακής αγοράς και θα διανέμεται δωρεάν κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης έκθεσης διακοπών και ταξιδιού της Ολλανδίας, στην Ουτρέχτη στις 10-15 Ιανουαρίου, που προσελκύει πάνω από 120.000 επισκέπτες.
 
Αρχισυντάκτης και ιδιοκτήτης του Griekenland.net είναι ο κ. Wanrooij ο οποίος έχει προωθήσει επιτυχώς αρκετούς προορισμούς της Ελλάδος, επικοινωνώντας με περισσότερους από 34,000 followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram). Επιπλέον, το Griekenland.net ελκύει πάνω από 1.300.000 υποψήφιους ταξιδιώτες ετησίως.
 
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είχε την δυνατότητα να επισκεφτεί και να εξερευνήσει μέρη μέσα από οργανωμένα press trips που πραγματοποίησε στην Αλόννησο, Σκιάθο, Μύκονο και άλλους νησιωτικούς προορισμούς. Εκεί, είχε την ευκαιρία να εξοικειωθεί με τα τοπικά  προϊόντα, τη γαστρονομία, την κουλτούρα, τα αρχαία μνημεία αλλά και τις εντυπωσιακές παραλίες, τα οποία συμπεριλαμβάνει και περιγράφει στο “KALA Magazine”.

 
 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024