Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕπίσκεψη Γάλλων δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων στην Καλαμάτα
Προβολή προορισμού

Επίσκεψη Γάλλων δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων στην Καλαμάτα

Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες έφτασαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με απευθείας πτήση της Aegean από το Παρίσι.

Γάλλοι δημοσιογράφοι του τουριστικού ρεπορτάζ και τουριστικοί πράκτορες έφτασαν στη Μεσσηνία και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την περιοχή και να ενισχύσουν με νέους επισκέπτες τη χώρα μας.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας “Ελευθερία“, οι Γάλλοι δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες έφτασαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με απευθείας πτήση της Aegean από το Παρίσι. Εκεί τους υποδέχθηκαν ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Ντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς, αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας και οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου. Η εκδήλωση υποδοχής είχε χορούς και τραγούδια, με τα Καλαματιανά παραδοσιακά να πρωταγωνιστούν.
 
Οι Γάλλοι επισκέπτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη θερμή υποδοχή, καθώς η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν η καλύτερη αρχή για την περιήγησή τους στη Καλαμάτα.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024