Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπίσκεψη τουριστικών φορέων από την Ουκρανία στη Δυτική Μακεδονία
Τουριστικοί πράκτορες

Επίσκεψη τουριστικών φορέων από την Ουκρανία στη Δυτική Μακεδονία

Συνάντηση στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είχαν Ουκρανοί τουριστικοί πράκτορες με τουριστικούς επιχειρηματίες της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να γίνουν γνωριμίες, ανταλλαγή πληροφοριών, προγραμμάτων για πιθανές συνεργασίες στο μέλλον.

Ο ΕΟΤ Π.Υ.Τ. Δυτικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του ΕΟΤ Ρωσίας, διοργάνωσε ταξίδι γνωριμίας από τις 4 έως τις 9 Ιουλίου, στη Δυτική Μακεδονία (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα) με τουριστικούς πράκτορες από την Ουκρανία, για να γνωρίσουν τον πολιτισμό, τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, τη φύση και το περιβάλλον, τα προϊόντα, τις γεύσεις και τους φιλόξενους ανθρώπους του τόπου.

Τους τουριστικούς πράκτορες της Ουκρανίας συνόδευσαν η αντιδήμαρχος του Δήμου Οδησσού κα Elena Pavlova και η επικεφαλής Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου της Οδησσού κα Tatiana Markova, καθώς επίσης και η κα Nataliya Varenyk, δημοσιογράφος εφημερίδας της Ουκρανίας με έδρα το Κίεβο.

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τους Ουκρανούς τουριστικούς πράκτορες και τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να γίνουν γνωριμίες, ανταλλαγή πληροφοριών, προγραμμάτων για πιθανές συνεργασίες στο μέλλον.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Φιλώτας Ταλίδης για θέματα Τουρισμού, και κ. Γεώργιος Σβώλης για θέματα ανάπτυξης, οι αντιδήμαρχοι Γρεβενών κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, Κοζάνης κ. Κωνσταντίνος Κυριακίδης, Βοϊου κ. Θεόκλητος Γιώτης, οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ από την ΠΥΤ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δημήτριος Γκουγκούλης και Ευάγγελος Γιασημακόπουλος, εκπρόσωποι των Ενώσεων Ξενοδόχων της Δυτικής Μακεδονίας, ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος αρχισυντάκτης, μαζί με τον κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη δημοσιογράφο του περιοδικού “Ταξίδια” της εφημερίδας “Μακεδονία”, ο κ. Θεόφιλος Μπασγιουράκης και η κα Άννα Καλαϊτζή, εκδότρια και διευθύντρια Έκδοσης του περιοδικού “Ελληνικό Πανόραμα”, κα Ανέτα Πένη και η Ειρήνη Μπατζάκα, εκδότριες και συντάκτριες του περιοδικού “Welcome to Greece”.

Ο κ. Πάλλης συναντήθηκε με το γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Ηλία Θεοδωρίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για θέματα τουρισμού, κ. Φιλώτα Ταλίδη. Ο πρόεδρος του ΕΟΤ υπογράμμισε στις δηλώσεις του ότι “η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αποτελέσει στρατηγικό άξονα ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού για ολόκληρη τη χώρα. Μέσα από τη στροφή σε ειδικότερες μορφές τουρισμού, θα επιτύχουμε την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής κατά το σύνολο της διάρκειας του έτους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024