Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕπόμενοι σταθμοί του Σχολείου Τουρισμού OnTour στη Σκιάθο και στη Χίο
ΙΝΣΕΤΕ

Επόμενοι σταθμοί του Σχολείου Τουρισμού OnTour στη Σκιάθο και στη Χίο

Όλες οι διοργανώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο και στηρίζονται στον εθελοντισμό και τις χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour συνεχίζει τη δυναμική του πορεία στη Σκιάθο, στις 7 και 8 Μαΐου και στη Χίο στις 15 και 16 Μαΐου.

Πρόκειται για μία νέα εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) μέσω του εκπαιδευτικού του πυλώνα, SETE Training και του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας. Με τη διοργάνωση των Σχολείων σε περιοχές ανά την Ελλάδα επιδιώκεται, μέσα από το πρίσμα της ενημέρωσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, να έρθουν κοντά οι τοπικές κοινωνίες των προορισμών, να αναπτυχθούν συνέργειες, και να αναδειχθούν οι αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού.

Οι πρώτες διοργανώσεις υλοποιήθηκαν με επιτυχία στον Πόρο και τον Όλυμπο (παραλία Κατερίνης) και περιλαμβάναν 14 εξειδικευμένες εισηγήσεις από ειδικούς του κλάδου του τουρισμού, της τεχνολογίας, του επισιτισμού και της εκπαίδευσης, πάνω σε μία πληθώρα θεματολογιών όπως η δημιουργία περιεχομένου, η διαχείριση παραπόνων, το Search Engine Optimization, το branding προορισμού, η γευσιγνωσία εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και άλλα. Τους ομιλητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 260 επαγγελματίες του Τουρισμού των εν λόγω περιοχών.

Όλες οι διοργανώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο και στηρίζονται στον εθελοντισμό και τις χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων. Κάθε Σχολείο συντονίζεται από μία τοπική ομάδα εθελοντών, της οποίας ηγείται ένας τοπικός εκπρόσωπος (Local Ambassador) και απευθύνεται σε όλους όσοι άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες του εκάστοτε προορισμού.

Τα Σχολεία Τουρισμού OnTour φέρουν την ακαδημαϊκή αιγίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Εθνικοί Υποστηρικτές στις διοργανώσεις των Σχολείων είναι η Aegean, η Communication Effect και η Ε-Survey.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024