Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΈρχεται το Arnea Kouzina Traditional
Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω (Χαλκιδικής)

Έρχεται το Arnea Kouzina Traditional

Στις 3, 4 και 5 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται το Arnea Kouzina Traditional στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής, με την υπογραφή της chef Ντίνας Νικολάου και την υποστήριξη του Mount Athos Area Kouzina.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Αρναίας, διοργανώνει το Arnea Kouzina Traditional, όπου το Σαββατοκύριακο 3, 4 και 5 Οκτωβρίου 2014 οι 22 παραγωγοί / μέλη του Οργανισμού θα παρουσιάσουν στο κοινό προϊόντα, γεύσεις, πιάτα και γαστρονομικές δημιουργίες, υπό την “εποπτεία” της επικεφαλής του Mount Athos Area Kouzina, chef Ντίνας Νικολάου.

Η δραστηριότητα αποτελεί μέρος του promo tour της προαναφερόμενης διοργάνωσης και στοχεύει στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας και των προϊόντων του “τρίτου ποδιού” της Χαλκιδικής στην ελληνική και βαλκανική αγορά.

Μαθήματα μαγειρικής, χορωδίες και τοπικά χορευτικά συγκροτήματα, μαθήματα παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής, παρουσιάσεις και προσφορά τοπικών προϊόντων, βόλτες με άλογα στο κατάφυτο άλσος, οινογευσίες, μουσικά σχήματα, ελληνικά γλέντια, διαγωνισμοί και επιδείξεις μεθόδων παραδοσιακής μαγειρικής, όλα σε ένα τριήμερο πανηγύρι δημιουργίας και επικοινωνίας, το οποίο από την πρώτη κιόλας ημέρα εξασφαλίζει την καθολική συμμετοχή του κοινού.

Το Arnea Kouzina Tradiotional αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς και συνάντησης της τουριστικής δραστηριότητας και του τοπικού πρωτογενούς τομέα, ενώ προωθείται ως παραδειγματική μορφή εναλλακτικής δραστηριότητας, η οποία συνθέτει και συνδυάζει τουριστικά φαινόμενα, καθιστώντας ως πόλο έλξης την παραδοσιακή πόλη της Αρναίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024