Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈργα στο Εκκλησιαστικό και Βυζαντινό Μουσείο Λέσβου
Πολιτισμός

Έργα στο Εκκλησιαστικό και Βυζαντινό Μουσείο Λέσβου

Τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο 'Ανάπτυξη Πολιτιστικών Υποδομών και Εφαρμογών για το Ιστορικό Εκκλησιαστικό και Βυζαντινό Μουσείο Μυτιλήνης', υπέγραψε ο δήμαρχος Λέσβου, κ. Δημήτρης Βουνάτσος.

Τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012, ο δήμαρχος Λέσβου, κ. Δημήτρης Βουνάτσος, συνυπέγραψε με τον ανάδοχο, τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: “Ανάπτυξη Πολιτιστικών Υποδομών και Εφαρμογών για το Ιστορικό Εκκλησιαστικό και Βυζαντινό Μουσείο Μυτιλήνης”, ύψους 262.787 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Το εν λόγω έργο, εκτελείται βάσει προγραμματικής σύμβασης με την Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης και αφορά στην αναβάθμιση, ανάδειξη και διαχείριση του πολιτιστικού αποθέματος του Βυζαντινού Μουσείου Μυτιλήνης και την ένταξή του στη σύγχρονη πολιτιστική ζωή.

Το συγκεκριμένο μουσείο, με τα μοναδικά και ανεκτίμητης αξίας εκθέματα, μέσω και αυτής της προσπάθειας, θα αποτελέσει έναν ακόμη πόλο έλξης για τους ανθρώπους της τέχνης και αυτούς που αγαπούν τον πολιτιστικό και θρησκευτικό πλούτο του νησιού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024