Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήFam Trip Ινδών τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλονίκη
Τουριστικά γραφεία

Fam Trip Ινδών τουριστικών πρακτόρων στη Θεσσαλονίκη

Στο ξενοδοχείο Anatolia Thessaloniki πραγματοποιήθηκαν και Business Workshops, κατά τα οποία είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα GROUP & FIT της ASIT, καθώς και να μιλήσουν με εκπρόσωπο της Aegean Airlines για τις αεροπορικές συνδέσεις εσωτερικού.

Το τουριστικό πρακτορείο ASIT, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσε με επιτυχία δύο Fam Trip (ταξίδια εξοικείωσης) με τουριστικούς πράκτορες από τη χώρα της Ινδίας. Το πρώτο ξεκίνησε στις 5 Μαρτίου για 5 ημέρες 5-10/3 και ακολούθησε το επόμενο το διάστημα 12-17 Μαρτίου. Και τα δύο είχαν αφετηρία την Αθήνα και τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Qatar Airways και της Aegean Airlines. Οι επισκέπτες, ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα και στα βασικά ιστορικά μνημεία των δύο πόλεων και δοκίμασαν την ελληνική κουζίνα. Επίσης επισκέφθηκαν τα Μετέωρα και τη Βεργίνα, όπου και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τα ευρήματα όπου εκτίθενται στο μουσείο.

Παράλληλα, στο ξενοδοχείο Anatolia Thessaloniki πραγματοποιήθηκαν Business Workshops, κατά τα οποία είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα GROUP & FIT της ASIT, καθώς και να μιλήσουν με εκπρόσωπο της Aegean Airlines για τις αεροπορικές συνδέσεις εσωτερικού. Ακολούθησε συζήτηση των στελεχών της ASIT με τους πράκτορες για το πως θα μπορούσε η Θεσσαλονίκη να “εισέλθει” στη μεγάλη αγορά της Ινδίας και να κερδίσει μερίδιο, όχι μόνο σε συνδυασμό με την Αθήνα, αλλά και με άλλες πρωτεύουσες του εξωτερικού όπως η Κωνσταντινούπολη, η Σόφια κ.ά.

Η ASIT είναι ένα τουριστικό πρακτορείο με εξειδίκευση στον εισερχόμενο τουρισμό και επικεντρωμένο στην αγορά της Ινδίας. Στόχος του είναι η προσέλκυση τουριστών από την εν λόγω αγορά στην Ελλάδα και η ανάδειξη νέων προορισμών, όπως η Βόρεια Ελλάδα, που παρουσιάζουν μεγάλη προοπτική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024